LIDERII de la PNL si PDL se intalnesc luni pentru a continua discutiile pentru stabilirea candidatului la PREZIDENTIALE

LIDERII Partidului National Liberal (PNL) si Partidului Democrat Liberal (PDL) se vor intalni din nou, luni, pentru a continua discutiile pe marginea stabilirii CANDIDATULUI care va reprezenta DREAPTA unita la ALEGERILE PREZIDENTIALE care vor avea loc in toamna acestui an, informeaza postul B1 Tv.

Acesta intalnire dintre reprezentantii celor doua formatiuni politice de dreapta este prima dupa anuntul facut de presedintele interimar al Partidului National Liberal, CRIN ANTONESCU, in cadrul caruia liberalul a anuntat ca va RENUNTA sa candideze la ALEGERILE PREZIDENTIALE din finalul acestui an.

Citeste si: CRIN ANTONESCU a anuntat ca nu va mai candida la Presedintia Romaniei 

“Nu am timp. Nu am timp sa demontez fixatii. Nu am timp sa vindec resentimente. Nu am timp sa largesc orizontul unor marginiri. Constient ca este urgent ca eforturile de unificare a dreptei sa faca pasi cat mai concreti inainte, ca este absolut urgent ca un candidat al dreptei unite sa fie desemnat, anunt intentia de a nu candida la presedintia Romaniei si de a fovoriza in acest fel desemnarea grabnica, rapida, pana la sfarsitul acestei luni sau cel tarziu pana la 15 iulie, a unui candidat care sa fie acceptat mai usor de tot ceea ce inseamna forta politica de dreapta”, a declarat sambata, in cadrul unei conferinte de presa, CRIN ANTONESCU.

Citeste si: BLAGA: Alianta PNL cu PDL va fi fuziune prin comasare. Candidatul la Presedintie, stabilit in trei etape

Sursa foto: adevarul.ro