Liderii liberali se reunesc, duminica dupa-amiaza, intr-o sedinta de urgenta

PNL ii cere lui Ponta sa retraga nominalizarea lui Claudiu Manda pentru functia de ministru al bugetului

Liderii liberali se reunesc, duminica dupa-amiaza, intr-o sedinta in care se vor discuta aspecte legate de viitorul Partidului National Liberal in cadrul USL, in contextul tensiunilor din alianta, informeaza postul Romania Tv.

Sedinta de urgenta a fost convocata de presedintele Crin Antonescu, potrivit sursei citate. Liderul liberalilor a revenit in Romania  dintr-o vizita afla pe agenda privata. La discutii vor participa si reprezentanti ai organizatiilor locale ale PNL, presedintele liberal invitandu-i pe liderii filialelor de judet pentru intalnirea ce va avea loc incepand cu ora 18.00.

Citeste si: Antonescu si Ponta s-ar putea intalni luni dimineata, zi in care s-ar putea convoca si Parlamentul in sedinta comuna 

Potrivit Romania Tv, una dintre temele de discutii ar putea fi sustinerea liberalilor pentru o eventuala iesire de la guvernare, in cazul in care propunerile PNL pentru patru functii de ministru nu vor trece, luni, de votul Parlamentului.

Liderii de filiale ai PNL, vicepresedintii partidului si liderii grupurilor parlamentare au fost convocati duminica seara, de la ora 18:00, pentru o reuniune neoficiala cu presedintele PNL, Crin Antonescu, prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, si secretarul general al PNL, Eduard Hellvig.

Liberalii ar urma sa stabileasca strategia parlamentara in cazul in care premierul Victor Ponta isi mentine solicitarea pentru infiintarea unui post de vicepremier alocat Partidului Conservator, iar blocajul din USL va continua.

Sursa foto: pnl.ro