Liderii PNL ALINA GORGHIU si IULIAN DUMTRESCU s-au intalnit la Washington cu DONALD RUMSFELD

Copresedintele Partidului National Liberal ALINA GORGHIU, impreuna cu vicepresedintele PNL IULIAN DUMITRESCU s-au intalnit, cu ocazia vizitei in Statele Unite ale Americii, cu mai multe personalitati de pe scena politica de peste Ocean.

„Ne-am intalnit la Washington cu DONALD RUMSFELD, fost Ministru al Apararii SUA in administratia Presedintelui Gerald Ford (1975 – 1977) si in administratia Presedintelui George W.Bush (2001 – 2006). Este un fin cunoscator al situatiei de securitate din cele mai fierbinti zone ale lumii si unul dintre cei mai importanti promotori ai colaborarii dintre Romania si SUA in domeniul militar. In ultimul mandat de ministru al lui DONALD RUMSFELD, Romania a devenit membru NATO. O personalitate cu forta si viziune, un prieten al Romaniei”, a scris vicepresedintele IULIAN DUMITRESCU pe pagina sa de Facebook.

CITESTE SI: ALINA GORGHIU DESPRE VIZITA IN STATELE UNITE ALE AMERICII

Vicepresedintele PNL ULIAN DUMITRESCU a subliniat intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook interesul sporit al politicienilor americani fata de Romania.

”Ma bucur sa constat ca exista mult interes fata de Romania din partea politicienilor americani. La Washington ne-am intalnit cu Roger Wicker, senator republican de New Jersey, si cu Tom Cotton, senator republican de New Jersey”, a mai scris IULIAN DUMITRESCU.

Sursa foto: facebook / iulian dumtrescu