Liderii PSD se intalnesc la Tulcea pentru a discuta despre CAMPANIA pentru PREZIDENTIALE

Ultimele detalii ale strategiei PSD in CAMPANIA ELECTORALA pentru ALEGERILE PREZIDENTIALE din toamna vor fi stabilite la Tulcea, unde liderii organizatiilor judetene ale PSD se vor intalni in zilele de joi si vineri cu conducerea partidului.

La aceasta intalnire vor participa atat presedintele partidului, premierul VICTOR PONTA, candidat al social-democratilor in cursa pentru Palatul Cotroceni, seful de campanie al acestuia, presedintele executiv al PSD LIVIU DRAGNEA, secretarul general Andrei Dolineaschi, precum si alti lideri marcanti ai PSD – vicepresedinti si ministri, potrivit unor surse din conducerea partidului, scrie romaniatv.net, care citeaza Agerpres.

La Tulcea, social-democratii ar putea stabili o strategie de mobilizare in vederea strangerii de semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui VICTOR PONTA in ALEGERILE PREZIDENTIALE si pentru organizarea de evenimente electorale in tara pe durata campaniei.

Citeste si: VICTOR PONTA: SEDINTA de la Orastie este INFORMALA, nu dam NICIUN VOT

De asemenea, social-democratii ar putea analiza, in discutiile lor, si posibilele strategii de CAMPANIE ale candidatilor pe care VICTOR PONTA ii va avea de infruntat in primul tur al alegerilor, o atentie sporita fiind acordata acelora care au sanse sa ajunga in cel de-al doilea tur al scrutinului.

Nu in ultimul rand, social-democratii ar putea analiza si oportunitatea unor noi aliante la nivel local, dupa alegerile din toamna, astfel ca liderii PSD din judete vor avea prilejul sa informeze conducerea partidului cu privire la problemele cu care se confrunta in teritoriu si sa isi faca auzite nemultumirile, acolo unde este cazul.

Citeste si: VASILE BLAGA: La prezidentiale ne batem cu CEL MAI MARE MINCINOS din istoria moderna a Romaniei

Sedinta conducerii PSD va avea loc vineri, incepand cu ora 10.00, existand posibilitatea ca, in jurul orei 14.00, liderii social-democrati sa sustina o conferinta de presa. In seara zilei de joi, social-democratii se vor reuni intr-o intalnire informala.

Sursa foto: hunedoaralibera.ro