Liderii USL se intalnesc, luni, pentru a discuta despre nominalizarile ministrilor PNL

Crin Antonescu, presedintele PNL si Victor Ponta, liderul PSD, se vor intalni, luni dimineata, pentru a discuta despre nominalizarile facute de liberali la ministerele Internelor, Sanatatii, Economiei si Finantelor, a declarat presedintele liberalilor in cadrul interviului acordat, duminica seara, la TVR1.

Cei doi co-presedinti ai Uniunii Social Liberale (USL) vor trebuie sa discute, in primul rand, despre Klaus Iohannis, iar premierul Ponta va trebui sa spuna daca il accepta pe Klaus Iohannis in functia de ministru de Interne, dar si ca vicepremier, pe Eugen Nicolaescu la Ministerul de Finante, pe Cristian Busoi in functia de ministru al Sanatatii si pe Teodor Atanasiu ministru al Economiei.

Citeste si: Crin Antonescu: Listele pentru europarlamentare vor fi definitivate in doua saptamani 

“Am vazut propunerile facute de colegii liberali. Sunt oameni de valoare, in frunte cu domnul Iohannis pe care nu doar ca il doresc in Guvern, dar cred ca ar aduce un plus Guvernului. Am o relatie foarte buna cu domnul Iohannis. Ne cunoastem de ceva timp. Cred ca ar fi un mare castig pentru Guvern. Exact, pozitiile, astea sunt lucrurile pe care o sa le discutam la conducerea coalitiei”, a declarat Victor Ponta, sambata, pentru TVR.

Sursa foto: adevarul.ro