Liderul AL-QAIDA indeamna la RAPIREA occidentalilor in scopul ELIBERARII detinutilor JIHADISTI

Liderul Al-Qaida, AYMAN al-ZAWAHIRI (foto), a indemnat din nou la RAPIREA occidentalilor, in special americani, pentru a obtine ELIBERAREA detinutilor JIHADISTI, a anuntat vineri centrul american de monitorizare a site-urilor islamiste SITE, relateaza AFP.

In partea a doua a unui interviu acordat As-Sahab, organul mediatic al AL-QAIDA, liderul Al-Qaida a fost intrebat despre modul in care “musulmanii si mujahedinii” ar trebui sa actioneze pentru a ELIBERA combatantii detinuti. “Eu le recomand sa CAPTUREZE occidentali, in special americani, pentru a-i SCHIMBA cu prizonieri”JIHADISTI, a afirmat el.

Citeste si: Al Qaeda ii indeamna pe sirieni la lupta

Recent, AYMAN al-ZAWAHIRI, a dezmintit ca si-a schimbat IDEOLOGIE, asa cum il acuza un grup de JIHADISTI, si a facut apel la unitate impotriva regimului lui Bashar al-Assad.

Aceasta declaratie are loc in timp ce un RAZBOI fratricid intre grupari armate a provocat deja mii de morti din ianuarie in zonele din nordul tarii care au iesit de sub controlul Damascului.

Citeste si: MILITANTI AL-QAIDA ucisi intr-un raid aerian in YEMEN 

ZAWAHIRI a afirmat ca regimul sirian s-a infiltrat in gruparile JIHADISTE pentru a crea diviziuni, potrivit SITE, care a tradus interviul oferit As-Sahab, organismul mediatic al AL-QAIDA.

Sursa foto: bbc.co.uk