Liderul CAMORRA prins in Romania va fi EXTRADAT in Italia

Liderul clanului CAMORRA prins in Romania, VINCENZO CESARANO, care figureaza pe lista celor mai periculosi infractori italieni, va fi EXTRADAT, in urma unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti.

Instanta a admis, vineri, sesizarea formulata de Parchetul Curtii de Apel Bucuresti si a pus in executare mandatul european de arestare emis pe 26 aprilie 2012, de catre Tribunalul din Napoli, pe numele lui VINCENZO CESARANO.

Citeste si: VINCENZO CESARANO, LIDERUL CAMORRA ARESTAT LA CALARASI, ESTE PE LISTA CELOR MAI PERICULOSI INFRACTORI ITALIENI

“Ia act de consimtamantul la predare al persoanei solicitate. Dispune predarea persoanei solicitate catre autoritatile italiene, cu respectarea regulii specialitatii. Dispune arestarea persoanei solicitate, in vederea predarii, pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 31 mai si pana la data de 29 iunie inclusiv”, a decis Curtea de Apel Bucuresti. Hotararea Curtii de Apel Bucuresti este definitiva.

VINCENZO CESARANO a fost prins in 16 mai, in localitatea Frumusani din judetul Calarasi, de catre politistii de investigatii criminale din Ilfov, cu sprijinul atasatului de afaceri interne al Romaniei in Italia, potrivit Politiei Romane.

Citeste si: VICENZO CESARANO, LIDERUL CAMORRA RETINUT LA CALARASI, A FOST ARESTAT PENTRU 14 ZILE

VINCENZO CESARANO, in varsta de 65 de ani, figureaza pe lista celor mai periculosi o suta de infractori alcatuita de Ministerul italian de Interne. CESARANO este liderul CAMORRA, organizatie activa in regiunea italiana Campania, in special in Napoli.

Sursa foto: antena 3.ro