Liderul clanului interlop Duduianu a murit în urma unui conflict armat desfășurat în plină stradă!

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian a murit marți dimineață, în urma unui scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei, informează televiziunile de știri.

Update 3: Nicolae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, a murit când a aflat de moartea cunoscutului interlop. Nicolae Duduianu ar fi făcut infarct, scrie cancan.ro.

Nicolae Duduianu a murit marţi dimineaţă după ce fiul său, Emi Pian, a fost înjunghiat mortal. Atunci când a aflat că Emi a murit, marți dimineață, 4 august 2020, tatăl său a suferit un șoc. Nicolae Duduianu, zis Pian, s-a stins în urma unui infarct.

Nicolae Duduianu, zis „Pian”, cunoscut membru al lumii interlope din București, a fost arestat pentru tentativă de omor. Nicolae Pian era unul dintre capii clanului care terorizează de ani de zile Bucureştiul, implicat în numeroase infracţiuni de cămătărie, violenţă şi şantaj.

Update 2: Potrivit unor surse judiciare, citate de România Tv, în noaptea de luni spre marți, pe strada Intrarea Craiovei, din sectorul 6, a avut loc un conflict violent între membri mai multor clanuri, care s-ar fi luat la bătaie în urma unor neînțelegeri legate de un joc de barbut.

De altfel, era cunoscut faptul că Emi Pian obișnuia să participe la aceste jocuri, unde îi împrumuta pe cei care rămâneau fără bani și vroiau să mai joace, cu dobânzi care ajungeau și la 35 la sută pe zi.

Emi Pian ar fi fost înjunghiat de un individ poreclit Napi. Una dintre lovituri i-ar fi atins artera femurală, fapt care a generat o hemoragie foarte puternică. Bărbatul a fost urcat în mașină și transportat la spital chiar de către fiul său, însă medicii nu i-au mai putut salva viața, iar după aproximativ două ore a fost declarat decesul.

Update: Ultimele imagini cu Emi Pian în viaţă sunt de la o petrecere, unde cântau doi manelişti extrem de cunoscuţi, Florin Salam şi Costel Biju. Interlopul se simţea foarte bine, era înconjurat de familie şi oameni apropiaţi, nimic nu prevestea tragedia care a avut loc.

Știre inițială

Conform Digi 24, polițiștii au fost sesizați în jurul orei 03.00 cu privire la un conflict de stradă între mai multe persoane din sector. Ajunși la fața locului, aceștia au identificat mai mulți oameni implicați în scandal, iar doi au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate. Ancheta este continuată de Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei. Suspect principal este un rival al șefului Clanului Duduianu, mai anunță sursa citată.

Sursa foto: facebook / poliția română