LIDERUL MISA, GREGORIAN BIVOLARU, ARESTAT in FRANTA dupa 12 ani de CAUTARI

GREGORIAN BIVOLARU, LIDERUL MISA, dat in URMARIRE INTERNATIONALA  prin Interpol, a fost prins, vineri, in Franta, de catre politistii romani, informeaza postul Antena 3.

GREGORIAN BIVOLARU ar fi avut asupra sa acte false contrafacute in BULGARIA. Urmeaza ca LIDERUL MISA GREGORIAN BIVOLARU sa fie adus in Romania, unde a fost condamnat in lipsa la sase ani de INCHISOARE cu EXECUTARE, fiind acuzat, printre altele, de intretinere de RELATII SEXUALE cu MINORI.

Liderul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), GREGORIAN BIVOLARU,  a fost condamnat definitiv la sase ani de inchisoare, in 2013, de catre magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), in dosarul in care a fost judecat pentru trafic de persoane si acte sexuale cu minori. In urma verdictului, GREGORIAN BIVOLARU a fost dat in urmarire internationala prin Interpol, el afandu-se la acea vreme in Suedia.

In 2004, cand GREGORIAN BIVOLARU se afla inca in Romania, a fost arestat, insa ulterior autoritatile l-au eliberat, cu interdictia de a parasi tara. Totusi, liderul spiritual GREGORIAN BIVOLARU a reusit sa fuga in Suedia, unde a primit azil politic. In urma cu mai multi ani au aparut zvonuri potrivit carora GREGORIAN BIVOLARU s-ar fi stabilit in Franta, la Paris.

GREGORIAN BIVOLARU urmeaza sa fie adus in Romania, unde Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) va confirma pedeapsa cu inchisoarea si liderul MISA isi va executa cei sase ani de inchisoare. GREGORIAN BIVOLARU a fost cercetat in mai multe dosare, fiind insa achitat.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: jurnalul