Liderul UDMR si vicepresedintele CJ BIHOR, ALEXANDRU KISS, sub CONTROL JUDICIAR

Magistratii Tribunalului Bihor au hotarat, miercuri, ca vicepresedintele Consiliului Judetean, KISS ALEXANDRU, lider al organizatiei judetene a UDMR, sa fie cercetat sub control judiciar, respingand cererea de arest preventiv depusa de procurorii DNA.

Aceeasi decizie a fost luata si cu privire la cealalta persoana retinuta de procurorii DNA in acest caz, omul de afaceri Beneamic Rus, pentru care de asemenea se solicitase arestul preventiv.

CITESTE SI: ALEXANDRU KISS, vicepresedinte CJ BIHOR: Voi DEMISIONA numai daca voi fi CONDAMNAT

Decizia Tribunalului Bihor nu este definitiva, putand fi contestata la Curtea de Apel.

KISS ALEXANDRU a si lipsit de la pronuntarea deciziei Tribunalului, in sala fiind prezenti avocatul sau, precum si celalalt suspect, Beneamin Rus.

Vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, KISS ALEXANDRU, si omul de afaceri Beneamin Rus au fost dusi, miercuri dimineata, la Tribunalul Bihor, unde s-a judecat, de la ora 9, cererea de arestare preventiva formulata de procurorii DNA. Mandatul de retinere a celor doi a expirat in jurul orei 15,00, cand ei au plecat spre domiciliile personale.

CITESTE SI: UDMR Bihor isi exprima SOLIDARITATEA cu vicepresedintele CJ Bihor, ALEXANDRU KISS, retinut de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie — Serviciul Teritorial Oradea au dispus marti punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 24 de ore a vicepresedintelui CJ Bihor, KISS ALEXANDRU-Iosif-Francisc, si a omului de afaceri Beneamin Rus, administrator al grupului de societati Selina Oradea.

Sursa foto www.antena3.ro