Lidia Buble a rupt tăcerea! Ce face după retragerea din muzică: Vedeta a surprins pe toată lumea

Lidia Buble s-a decis să rupă tăcerea! A abordat direct un subiect extrem de sensibil. A anunțat ce va face după retragerea din muzică. Vedeta a surprins pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la un asemenea răspuns.

Lidia Buble a făcut dezvăluiri incredibile. Ce va face după ce se va retrage din industria muzicală? E ceva la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Lidia Buble a anunțat când se retrage

Artista a declarat, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, că se va îndrepta din nou către biserică, spre surprinderea lui Cătălin Bordea. Lidia face parte din cultul creștin Penticostal. Cântăreața a mărturisit că nu va avea o carieră lungă în muzică. La un moment dat va începe să se retragă din industria muzicală și se va îndrepta către locul în care a învățat să cânte, în biserica. „La un moment dat eu o sa ma retrag din industria asta muzicală, ușor, ușor mă duc către Biserică”, a declarat Lidia Buble.

Citește și: UNGARIA SE RETRAGE DE LA EUROVISION! MOTIVUL INVOCAT ESTE UNUL CARE A LĂSAT MASCĂ PE MULTĂ LUME

Cătălin Bordea a fost extrem de surprins de răspuns. A insistat. „Cum te duci mă către Biserică?”, a întrebat-o Bordea uimit. „Mă duc de unde am venit”, a răspuns artista.

Lidia Buble nu a precizat când va avea loc această schimbare în viața ei, dar are de gând să își încânte fanii ani buni de acum încolo. Ea spune că vrea să fie cât mai originală, de aceea nu se machiază și nu se îmbracă precum alte persoane din industria muzicală. „Nu îmi place să văd mai multe persoane îmbrăcate la fel sau machiate la fel și îmi place mereu să fiu «ruptă din peisaj», cum se spune. Îmi place să aleg lucruri deosebite. Majoritatea cumpărăturilor le fac online, caut piese speciale, pe care să nu le vezi peste tot”, a declarat cântăreața pentru Antena 1.

Lidia Buble a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele Kamelia și Noi simțim la fel se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni de zile, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit star la vârsta de 21 de ani.

Sursa foto: facebook / Lidia Buble