Lidia Buble datorează bani Fiscului și nu vrea să-și plătească datoriile

Lidia Buble este una dintre cel mai bine plătite cântărețe din România. Notorietatea acesteia a crescut serios odată cu relația ei cu matinalul de la Antena 1, Răzvan Simion.

Deşi nu are deloc probleme financiare, Lidia Buble a ajuns să fie somată de Fisc să îşi plătească datoriile. Cântăreaţa deţine firma “Lidia Buble Art SRL”, prin care îşi desfăşoară activitatea muzicală, societatea comercială fiind înfiinţată pe 23 noiembrie 2017. Deşi, anul trecut, firma a avut doar o lună de activitate, aceasta a bifat un profit net de 111.441 de lei, adică aproximativ 24.000 de euro, informează wowbiz.

Citeste si: SHAKIRA A FOST PUSĂ SUB ACUZARE PENTRU O FRAUDĂ FISCALĂ URIAŞĂ

Conform datelor de la Ministerul de Finanţe, “Lidia Buble Art SRL” avea, la finalul lui 2017, datorii de 3.957 de lei. Pe 2 noiembrie 2018, Fiscul a emis o somaţie pe numele firmei, societatea aflându-se pe o listă emisă de Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice – Bucureşti Administraţia Sector 6 a Finanţelor Publice.

De la începutul lui noiembrie, Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile. “În temeiul art. 47, alin. 4 şi alin.5 din Legea 207/2016 privind Codul de procedura fiscală, republicată, comunicăm că au fost emise acte administrative fiscale pentru următorii contribuabili. Actele administrative fiscale pot fi consultate de titularii acestora la sediul Administraţiei Sector 6 al Finanţelor Publice”, se arată în anunţul Fiscului.

Sursa foto: wowbiz.ro