LIGA 1: ACS POLI TIMISOARA – PANDURII, SCOR 0-1. Gorjenii devin primii lideri ai campionatului

Echipa de fotbal PANDURII TARGU-JIU a invins in deplasarea de la Timisoara, scor 1-0, in ultimul meci din prima etapa, echipa locala ACS POLI, relateaza editia online a Gazetei Sporturilor.

Prima repriza a fost lipsita de ocazii, iar ambele echipe au dat impresia ca nu au revenit din vacanta. Primul sut pe poarta a venit abia in minutul 30, dar a fost prea slab pentru a-i pune probleme portarului de la Pandurii, Mingone.

A doua parte a debutat cum nu se poate mai prost pentru jucatorii de la ACS Poli. In minutul 52, fundasul GABRIEL CINU l-a faultat dur pe atacantul Mihai ROMAN, care a fost TRANSPORTAT DE URGENTA LA SPITAL si a vazut cartonasul rosu. La faza imediat urmatoare, MIHAI RADUT a marcat singurul gol al meciului. Mijlocasul de la Pandurii a executat perfect lovitura libera de la 20 de metri, obtinuta de Roman, si l-a invins pe Kirschstein.

Dupa acest gol, elevii lui DAN ALEXA, trimis in tribune in minutul 60, din cauza protestelor, nu au avut forta de a egala, iar gorjenii s-au multumit cu pastrarea rezultatului.

Dupa aceasta victorie, singura din prima etapa, Pandurii este liderul Ligii 1.

Echipe de start:

ACS Poli: Kirschstein – Belu, Scutaru, Cinu, D. Popescu – O. Popescu, Llorente, Melinte, Curtean – Hernandez, Elek

Pandurii: Mingote – Ungurusan, Vasco Fernandez, Sandru, Momcilovici – Pitian, Mrzljak – Ciucur, Radut,Nicoara – M. Roman

Au mai intrat pe parcursul meciului, la gazde: Cristian Barbut, Ianis Zicu, Adrian Poparadu. La oaspeti: Ioan Hora, Munteanu, Khalouta. 

Sursa foto: gsp