LIGA 1, etapa XXXI-a: Victorii FACILE pentru ASTRA si PETROLUL

LIGA 1 si-a desfasurat, astazi, alte trei partide din runda cu numarul 31. PETROLUL si ASTRA pastreaza, inca, sanse matematice la titlu dupa ce au reusit sa se impuna in meciurile disputate pe terenurile proprii.

La Ploiesti, Petrolul nu a avut probleme in fata celor de la FC Vaslui. A fost 3-0, cu Mutu reusind primul sau gol din actiune(64). Pana la reusita “Briliantului”, “dubla” lui Tamuz(27,54), stabilise deja castigatoarea.

Citeste si: GALERIE FOTO EXCLUSIVA. STEAUA la 28 de ani distanta de la succesul numit SEVILLA

Pentru Astra, meciul de la Giurgiu cu Sageata a fost dificil pana in minutul 70, cand Bukari a deschis scorul. Pana la final, astralii au mai punctat o data prin Budescu(79) si victoria era asigurata.

In urma acestor doua rezultate, Petrolul si Astra isi pastreaza pozitiile a doua , respectiv a treia in clasamentul Ligii 1. Daca Steaua castiga deplasarea de la Cluj de joi, va deveni matematic campioana Romaniei.

Citeste si: LIGA I: CONCORDIA, aproape salvata de la RETROGRADARE. DINAMO, UMILITA de CFR CLUJ

In cel de-al treilea meci al zilei, derby-ul Moldovei intre Ceahlaul si FC Botosani s-a terminat 0-0. Daca Botosaniul a scapat de grijile retrogradarii, nu acelasi lucru se poate spune despre echipa de sub Pietricica, aflata la 4 lungimi de zona rosie a clasamentului.

Maine se vor disputa ultimele patru partide ale rundei, dupa urmatorul progam:

Fc Brasov – Corona , ora 17.00

Pandurii – Viitorul, ora 19.00

Otelul – ACS Poli, ora 19.30

U. Cluj – Steaua, ora 21.30

Sursa foto: gsp.ro