LIGA 1: VIITORUL – RAPID 1 – 2: TREI GOLURI, trei penalty-uri si o eliminare!

RAPID BUCURESTI  a reusit prima victorie de la revenirea pe prima scena a fotbalului romanesc! Giulestenii s-au impus la limita, scor 2-1, pe terenul de conjunctura al VIITORULUI din Constanta.

Prima repriza a facut toti banii pe stadionul din Chiajna. Toate cele trei goluri au fost inscrise in primele 23 minute!

Mai intai, Dica a deschis tabela pentru Rapid din lovitura de 11 metri(8). Ciolacu scosese penalty-ul, intr-un duel cu Mitrita. Dupa alte 7 minute, giulestenii si-au dublat avantajul prin reusita de senzatie a inspiratului Ciolacu: sut la vinclu din exteriorul careului!

Citeste si: LIGA 1: CEAHLAUL – ASA TARGU MURES 1 – 4: Nemtenii, la a doua INFRANGERE categorica

Gazdele s-au dezmeticit repede, insa nu au fost capabile sa profite de situatia favorabila. In minutul 18, Bornescu a faultat in careu, dar Daminuta a ratat lovitura de la 11 metri.

La doar 3 minute distanta, VIITORUL avea sa fructifice al doilea penalty acordat de central. Stoica a faultat in careu, iar Bogdan Mitrea nu a ratat de la punctul cu var.(23)

Avea sa fie si ultimul gol al meciului! In partea secunda, s-au jucat mai putin fotbal. O singura faza notabila a mai existat: eliminarea lui Mitrita pentru cumul de cartonase galbene. Ambele avertismente au fost luate pentru simulari!

S-a terminat VIITORUL-RAPID 1-2 si giulestenii au recuperat punctele pierdute in prima etapa pe teren propriu cu STEAUA.

Sursa foto: gsp.ro