LIGA CAMPIONILOR: AS TRENCIN – STEAUA BUCURESTI, 21.30, PRO Tv / In cautarea primului succes

STEAUA BUCURESTI va debuta in preliminariile LIGII CAMPIONILOR, editia 2015-2016, impotriva campioanei Slovaciei, AS TRENCIN, in turul doi preliminar al Champions League. Meciul din turul II preliminar al celei mai importante competitii europene intercluburi va incepe la ora 21:30, se va disputa la Zilina si va putea fi urmarit in direct la ProTV.

Cu un nou antrenor principal, MIREL RADOI, si cu o mare parte a lotului schimbata fata de sezonul trecut, STEAUA BUCURESTI nu a aratat deloc bine in debutul acestui sezon, avand evolutii mai degraba dezamagitoare in primele doua jocuri oficiale.

Sterili in atac, ezitanti in defensiva si fragili la mijloc, campionii Romaniei trebuie sa se regrupeze rapid daca vor sa treaca de o adversara abordabila, dar care poate pune oricand probleme. Astfel, STEAUA se afla in cautarea primului succes din acest sezon dupa esecul din Supercupa si remiza din debutul in Liga I.

CITESTE SI: GREGORY TADE este noul atacant al STELEI BUCURESTI

Cea mai importanta necunoscuta din echipa pe care MIREL RADOI o va trimite pe gazon marti seara este pozitia de atacant central. GABI IANCU si ALEXANDRU TUDORIE au fost stersi in primele meciuri, iar oficialii “ros-albastrilor” l-au transferat in regim de urgenta pe francezul GREGORY TADE, golgheterul sezonului trecut din Liga I ajungand deabia ieri sub comnada tanarului tehnician al ros-albastrilor.

De cealalta parte, antrenorul echipei FK AS Trenčín, Martin Ševela, a declarat ca nu se pune problema ca elevii sai sa fie favoriti in dubla mansa cu STEAUA, din preliminariile Ligii Campionilor, el mentionand ca gruparea bucuresteana porneste cu prima sansa, avand in vedere experienta sa.

“Nu se pune problema sa fim noi favoriti, STEAUA joaca an de an in cupele europene, sunt campionii Romaniei de 26 de ori, ceea ce este mare lucru, cu siguranta ei sunt favoriti in aceasta dubla mansa”, a afirmat Sevela. Capitanul Peter Kleščík este de parere ca jucatorii STELEI sunt foarte buni: “Stim ca sunt foarte tehnici, tin bine de minge, cu siguranta sunt foarte buni, practica un joc compact”.

Deoarece stadionul gazdelor nu indeplineste normele UEFA, partida se va juca pe arena din Zilina. Partida retur  dintre STEAUA si AS TRENCIN se va disputa peste o saptamana, pe “Arena Nationala”.

CITESTE SI: STEAUA BUCURESTI este foarte aproape sa mai transfere doi jucatori de TOP din LIGA I 

AS TRENCIN v STEAUA BUCURESTI: (echipe probabile)

AS TRENCIN: Semrinec – Madu, Klescik, Rudinici, Gogley – Lobotka, Bero, Ibrahim – Jairo, Wesley, Van Kessel (4-3-3). Antrenor: Martin Sevela.
Rezerve: Chovac, Skovajsa, Koolwijk, Holubek, Guba, Ramon, Janco.

FC STEAUA BUCURESTI: Cojocaru – Papp, Tamas, Varela, Tosca – Muniru, I. Neagu – Ad. Popa, Stanciu, Chipciu – Iancu (4-2-3-1). Antrenor: Mirel Radoi.
Rezerve: Nita, Rapa, Tade, Guilherme, Tudorie, Breeveld, Tahar, Hamroun.
Absenti: Alcenat (la nationala), L. Filip (accidentat), Tucudean (exclus din lot de Radoi)

ARBITRI: Alejandro Hernandez – Teodoro Sobrino, Cesar Fernandez (toti din Spania).
STADION: „STADION POD DUBNOM” (Zilina).

Sursa foto: uefa