LIGA CAMPIONILOR: Astazi, alte doua sferturi care se puteau juca direct in finala

Diseara, la 21:45, Champions League programeaza celelalte doua sferturi de finala, Real Madrid – Borussia Dortmund, si PSG – Chelsea.

Dupa ce marti, FC Barcelona si Atletico Madrid, pe de o parte, si Manchester United si Bayern Munnchen, pe de alta parte, au oferit doua sferturi de finala care putea reprezenta oricand intalniri din ultimul act al Champions League, astazi a venit randul altor sa avem alte doua super-partide in cea mai importanta competitie europeana inter-cluburi.

La Madrid, Realul primeste vizita nemtilor de la Dortmund, o echipa aflata mult sub forma ultimelor sezoane, dar mereu imprevizibila. Nemtii mai au un avantaj fata de spanioli, ei nemailuptand pe plan intern pentru titlul de campioana, adjudecat deja de Bayern, in timp ce Realul se afla inca in lupta pentru coroana de campioana in Spania.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: Remize la unu in primele sferturi de finala 

In celalalt meci al serii, ambitiile francezilor de la PSG, coroborate cu sutele de milioane de euro investite in ultima perioada in echipa, se vor dueala cu tactica lui Mourinho, tehnicianul celor de la Chelsea, cunoscut pentru modul minutios in care pregateste meciurile la acest nivel.

Ambele partide vor fi transmise de DigiSport1, DigiSport2 si Dolce Sport1 si DolceSport 2, cu incepere de la ora 21:45.

Sursa foto: sptfm.ro