LIGA CAMPIONILOR: Astazi se disputa primele doua sferturi de finala

Sferturile de finala ale Ligii Campionilor debuteaza astazi cu primele doua partide, FC Barcelona – Atletico Madrid si Manchester United – Bayern Munchen.

Primele doua clasate din La Liga se intalnesc marti seara pe Camp Nou, iar la Manchester, Bayern Munchen e mare favorita in fata celor de la United, aflati in degringolada totala.

In partida dintre FC Barcelona si Atletico Madrid, pe langa duelul spaniol care se va da pentru un loc in semifinale intre cele doua formatii ce ocupa si primele pozitii in clasamentul din Spania, luptand si pentru titlul de campioana, este de urmarit si daca Leo Messi va ajunge la un nou record. Daca argentinianul va inscrie, el va ajunge la cota 350 goluri marcate in meciurile oficiale pentru Barcelona.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: Capul de afis al sferturilor de finala se joaca intre Manchester United si Bayern Munchen

In celalalt meci al serii, United, echipa ce trece printr-unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria de 136 de ani a clubului, porneste cu a doua sansa contra detinatoarei trofeului, Bayern Munchen. Cu toate astea, veteranul celor de la Manchester United, Giggs, are alta parere. „Noi suntem United si am trait multe nopti magice in Europa, aici, pe Old Trafford. Bayern este, evident, o echipa extraordinara, dar nu cred ca putem vorbi de favorite intr-un astfel de meci”.

Ambele partide se vor disputa incepand cu pra 21:45 si vor putea sa fie urmarite pe DIGISPORT 1 si DOLCESPORT 1 in cazul meciului FC Barcelona – Atletico Madrid si pe DIGISPORT 2 si DOLCESPORT 2 pentru Manchester United – Bayern Munchen.