LIGA CAMPIONILOR: ATLETICO MADRID – CHELSEA 0-0 / CALIFICAREA SE JOACA IN RETUR

ATLETICO MADRID a remizat marti seara, 0-0, in partida cu CHELSEA LONDRA, din mansa tur a SEMIFINALELOR LIGII CAMPIONILOR.

ATLETICO MADRID si CHELSEA LONDRA s-au intalnit marti seara in LIGA CAMPIONILOR, intr-un meci din SEMIFINALELE LIGII CAMPIONILOR, mansa tur, in fata a 54.000 de spectatori pe stadionul Vicente Calderon din capitala Spaniei.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: ATLETICO MADRID – CHELSEA 0-0 LIVE TEXT / Chelsea a rezistat asaltului celor de la Atletico 

CHELSEA a inceput partida cu o pierdere mare, portarul Petr Cech accidentandu-se in minutul 15, si a fost inlocuit cu veteranul Schwarzer. Ghinionul nu a fost insa atat de mare, deoarece inlocuitorul cehului s-a dovedit destul de inspirat si a pastrat pana la final poarta intacta, desi Atletico a aruncat numeroase baloane in careul advers si a trimis multe suturi de la distanta.

Citeste si: EUROPA LEAGUE: Duel spaniol in drumul spre finala de la Torino 

De cealalta parte, CHELSEA s-a multumit sa astepte greseala adversarului si sa loveasca pe contraatac, dar nu a avut aceasta ocazie. Londonezii nu vor putea conta in meciul retur nici pe Frank Lampard si Obi Mikel, suspendati pentru cumul de cartonase galbene.

S-a terminat 0-0, astfel ca prima finalista a Ligii Campionilor se va decide in returul programat saptamana viitoare, la Londra.

Sursa foto: uefa.com