LIGA CAMPIONILOR: Atletico Madrid invinge la Milano, iar Bayern Munchen castiga in deplasarea de la Arsenal

rezultate-champions-league

Miercuri seara, Liga Campionilor a programat alte doua intalniri din cadrul optimilor de finala, Atletico Madrid si Bayern Munchen luand, dupa victoriile din deplasare, o optiune serioasa pentru calificarea in faza urmatoare.

Atletico Madrid a castigat intalnirea contra italienilor de la AC Milan chiar in fieful acestora, scor 1-0, luand un avans important inaintea mansei secunde, dupa o reusita a lui Diego Costa. Atletico a dat lovitura in minutul 83, dupa un corner deviat, finalizat cu capul de Diego Costa, obtinand astfel o victorie la limita, dar care ii face sa priveasca calificarea in sferturi din postura de favoriti.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: FC Barcelona si PSG au castigat prima mansa a optimilor de finala 

Bayern Munchen a castigat si ea in deplasare in prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, scor 2-0, contra celor de la Arsenal Londra. Mesut Ozil putea deschide scorul in minutul 8, atunci cand a patruns excelent in careu, a fost agatat de Boateng, dar neamtul lui Arsenal a ratat lovitura de la 11 metri, care a fost aparata de Neuer. Bayern a beneficiat si ea de un penalty, ratat la randu-i de Alaba, astfel ca la pauza scorul a fost 0-0. Nemtii au deschis in cele din urma scorul in minutul 54, prin super-executia lui Kroos de la marginea careului, care a catapultat mingea direct in vinclu. Muller a inscris si el in minutul 88, facand ca la 2-0 Bayern sa aiba prima sansa in returul de pe 11 martie.

REZULTATELE INREGISTRATE MIERCURI IN OPTIMILE LIGII CAMPIONILOR

AC MILAN – ATLETICO MADRID 0-1 (0-0) – Diego Costa 83
ARSENAL LONDRA – BAYERN MUNCHEN 0-2 (0-0) – Kroos 54, Muller 88