Liga Campionilor. Cine este blonda care a ”aprins” imaginația fanilor prezenți la finala Tottenham – Liverpool! Foto în articol

Finala Ligii Campionilor, Tottenham – Liverpool 0-2, a fost întreruptă timp de un minut în prima repriză, după ce blonda Kinsey Wolansky, 22 de ani, și-a făcut apariția pe teren într-o ținută extrem de sumară.

Femeia care a pătruns pe teren este Kinsey Wolansky, iubita youtuber-ului Vitaly Zdorovetskiy, om interzis pe stadioanele din Europa după ce a pătruns pe teren la finala Campionatului Mondial din 2014, scrie tiempo.hn.

Purtând un costum de baie decoltat pe care era inscripționată numele unui site pentru adulți, Kinsey Wolansky a alergat nestingherită până la centrul terenului, înainte ca forțele de ordine să o prindă și să o scoată în afara suprafeței de joc.

Citește și: FINALĂ LIGA CAMPIONILOR. TOTTENHAM HOTSPUR – FC LIVERPOOL 0-2 (0-1) / ”CORMORANII” CÂȘTIGĂ AL ȘASELEA TROFEU

Dacă apariția ei de pe teren a fost incendiară, la fel sunt și ipostazele în care se fotografiază pe Instagram. Interesant este că înainte să intre pe teren, blonda era urmărită de aproximativ 100.000 de fani. Apariția de la Tottenham – Liverpool a declanșat „explozia”! În doar câteva zeci de minute, numărul de followeri a ajuns la aproximativ 500.000!