LIGA CAMPIONILOR, FC COPENHAGA v ASTRA GIURGIU, 20.45, TVR 1 / Campioana inca mai spera

FC COPENHAGA si ASTRA GIURGIU se vor afla fata in fata, miercuri seara, intr-un meci care conteaza pentru mansa retur a turului III preliminar al Ligii Campionilor. Partida de pe stadionul Telia Parken din Copenhaga va incepe de la ora 20.45 si va putea fi urmarit in direct la TVR 1. 

In meciul tur, ASTRA GIURGIU a remizat, pe teren propriu, scor 1-1, la debutul in Champions League, si porneste cu sansa a doua la calificarea in play-off-ul competitiei. Giurgiuvenii au deschis scorul in minutul 7, prin Teixeira, iar FC COPENHAGA a egalat prin Delaney, in minutul 64.

FC COPENHAGA s-a calificat ultima data in grupele Ligii Campionilor in urma cu trei ani. In 2011, danezii au ajuns pana in optimile Champions League. Anul trecut, FC COPENHAGA a trecut in turul II preliminar al Europa League de galezii de la Newtown, dar au fost eliminati in turul III de cehii de la FK Jablonec.

 
CITESTE SI: LIGA CAMPIONILOR: ASTRA GIURGIU-FC COPENHAGA 1-1 (1-0) /REMIZA LA DEBUT, SANSE REDUSE DE CALIFICARE
ASTRA GIURGIU este la al patrulea sezon consecutiv in cupele europene, dar la primul in Liga Campionilor. In Europa League, Astra a debutat in sezonul 2013-2014. Cele mai mari performante au fost eliminarile Olympique Lyon sau West Ham United. Anul trecut, giurgiuvenii au trecut in preliminarii de Inverness CT (1-0 si 0-0) si West Ham United (2-2 si 2-1), dar a fost eliminata de AZ Alkmaar (3-2 si 0-2), in play-off-ul Europa League.
 
In ultima etapa de campionat, FC COPENHAGA s-a distrat cu FC NORDSJAELLAND invingand cu 4-0, in timp ce ASTRA GIURGIU a reusit doar o remiza alba pe terenul echipei PANDURII TG JIU. 

FC COPENHAGA v ASTRA GIURGIU (echipe probabile):

FC COPENHAGA:

 Olsen – Ankersen, Johansson, Jorgensen, Augustinsson – Kusk, Delaney, Kvist, Jensen – Santander, Pavlovic. Antrenor: Stale Solbakken.
ASTRA GIURGIU: Silviu Lung jr. – Vangjeli, Săpunaru, Fabricio, Junior Morais – Takayuki, Boubacar – Teixeira, Lovin, De Amorim – Boudjemaa. Antrenor: Marius Sumudica (antrenorul roman este suspendat si va vedea meciul din tribuna).

STADION: Telia Parken (Copenhaga)
ARBITRI: LIRAN LIANY – DAVID ELIAS BITON, MAHMUD MAHAGNA – ELI HACMON (toti din Israel). OBSERVATOR ARBITRI: VLADO SVILOKOS (Croatia).
 

Sursa foto: sport