LIGA CAMPIONILOR: REAL – BAYERN 1-0 (1-0) / Calificarea se DECIDE pe ALLIANZ ARENA

REAL MADRID  a castigat, la limita, prima mansa a SEMIFINALEI cu BAYERN MUNCHEN  si a devenit FAVORITA la calificarea in ultimul act al LIGII CAMPIONILOR care va avea loc in luna mai la Lisabona. Insa, returul de pe ALLIANZ ARENA se anunta unul extrem de dificil pentru elevii lui Carlo Ancelotti.

Partida a inceput in nota de dominare a bavarezilor, insa un contraatac scoala letal al madrilenilor a dus la deschiderea scorului. In minutul 19 al jocului de pe Santiago Bernabeu, Cristiano Ronaldo i-a trimis o pasa in adancime conationalului sau Coentrao, iar centrarea acestuia a fost reluata simplu, cu latul, de KARIM BENZEMA in poarta lui Neuer.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: ATLETICO MADRID – CHELSEA 0-0 / CALIFICAREA SE JOACA IN RETUR 

REAL MADRID a mai avut cateva ocazii bune de a inscrie, in timp ce BAYERN s-a multumit sa puncteze la capitolul posesie si cornere, insa elevii lui Josep Guardiola nu au reusit sa gaseasca drumul spre gol. Guardiola inregistreaza primul sau esec, ca antrenor, pe Santiago Bernabeu, in timp ce Carlo Ancelotti ramane neinvins in fata bavarezilor.

Citeste si: LIVE TEXT REAL MADRID – BAYERN MUNCHEN 1-0 (1-0)

In repriza secunda, REAL a stat mai mult la cutie si a incercat sa-si surprinda adversarul pe contraatac. Ancelotti si-a trimis elevii sa se apere mai sus lucru care i-a incomodat vizibil pe combinativii fotbalisti ai lui BAYERN. Meciul s-a incheiat cu scorul de 1-0 in favoarea “albilor” care pornesc favoriti la calificarea in finala de pe “Estadio Da Luz” din Lisabona, insa cele 90 sau 120 de minute  de pe ALLIANZ ARENA se anunta a fi extrem de dificile pentru CRISTIANO RONALDO si compania.

REAL MADRID v BAYERN MUNCHEN 1-0 (1-0) KARIM BENZEMA 19

REAL MADRID:  Casillas – Carvajal, Ramos, Pepe (73 Varane), Coentrao – Xabi Alonso, Modric, Isco (80 Illarramendi) – Di Maria, Benzema, Cristiano Ronaldo (74 Bale)
Rezerve: Diego López, Varane, Bale, Marcelo, Casemiro, Morata, Illarramendi
Antrenor: Carlo Ancelotti

BAYERN MUNCHEN: Neuer – Rafinha (66 Javi Martinez), Boateng, Dante, Alaba – Lahm, Schweinsteiger (74 Muller) – Robben, Kroos, Ribéry (72 Goetze) – Mandzukic
Rezerve: Raeder, Zingerle, Javi Martinez, Weiser, Götze, Muller, Pizarro
Antrenor: Josep Guardiola

Cartonase galbene: Isco (57)

Sursa foto: uefa.com