LIGA CAMPIONILOR: Real, cu un pas in semifinale. Chelsea, invinsa la Paris

A doua seara a sferturilor Ligii Campionilor a adus doua partide la fel de interesante precum cele de marti seara, Real Madrid castigand disputa cu Borussia Dortmund, in timp ce PSG s-a impus in fata celor de la Chelsea, avand un avantaj de doua goluri pentru retur.

Liga Campionilor a pus fata in fata miercuri seara patru formatii care ar putea oricand sa fie una dintre castigatoarele celei mai importante competitii europene inter-cluburi. Real Madrid, Borussia Dortmund, PSG si Chelsea au fost formatiile care au oferit inca o seara de vis in Champioons League.

La Madrid, Real a primit vizita celor de la Borussia Dortmund, finalista sezonului trecut din Liga Campionilor, care a fost invinsa in finala de Bayern Munchen. Madrilenii au inceput in forta partida, dorind sa transeze cat mai rapid soarta calificarii in semifinale, Bale deschizand scorul in minutul 4. Isco a majorat diferenta in minutul 27, iar Ronaldo a marcat in partea secunda, minutul 57, pentru un 3-0 care acorda prima sansa Realului la calificarea in careul de asi al Ligii Campionilor.

 

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: Remize la unu in primele sferturi de finala 

Si la Paris, in partida PSG – Chelsea, s-a marcat la fel de repede ca la Madrid, Lavezzi deschizand scorul pentru gazde in minutul 4. Spre deosebire de celalalt meci, Hazard a egalat in minutul 27 si la cabine s-a intrat la egalitate. In partea secunda insa cei de la PSG au fortat, iar oaspetii i-au adus in avantaj dupa autogolul din minutul 62 al lui David Luiz. Cand totul parea ca merge catre deciderea echipei calificate in retur, Pastore a punctat pentru 3-1 si a facut ca PSG sa fie mare favorita pentru calificarea in careul de asi.

Real Madrid – Dortmund 3-0 (2-0) (Bale 4, Isco 27, Ronaldo 57)
PSG – Chelsea 3-1 (1-1) (Lavezzi 4, David Luiz 62-autogol, Pastore 90+2 / Hazard 27-pen)

Sursa foto: uefa.com