LIGA CAMPIONILOR: Real Madrid si Chelsea s-au calificat in sferturile de finala

Seara zilei de marti a programt doua partide ale mansei retur din cadrul optimilor de finala ale Ligii Campionilor, Real Madrid si Chelsea fiind echipele calificate in turul urmator.

Real Madrid s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a castigat si mansa retur disputata impotriva nemtilor de la Schalke 04, scor 3-1, dupa ce in tur castigase la Gelsenkirchen cu un clar 6-1. Carlo Ancelotti a menajat mai multi titulari in mansa retur, dar si asa madrilenii nu au avut emotii. Cristiano Ronaldo in minutule 21 si 74 si Morata in minutul 76 au punctat pentru gazde, in timp ce golul de onoare al celor de la Schalke a purtat semnatura lui Hoogland, in minutul 32. Real Madrid a castigat astfel dubla cu Schalke cu scorul general de 9-2.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: PSG si FC Barcelona s-au calificat in sferturile Champions League 

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: Atletico Madrid a umilit-o pe AC Milan si s-a calificat in sferturi ! Bayern a ratat in minutul 92 victoria cu Arsenal 

In celalalt meci al serii, la Londra, Chelsea a trecut cu 2-0 de Galatasaray, dupa ce in tur, la Istanbul, scorul fusese egal, 1-1. Chelsea a rezolvat ecuatia calificarii pana la pauza, dupa reusitele lui Eto’o, din minutul 4, si Cahill in minutul 42. In partea secunda, turcii au incercat sa marcheze de doua ori pentru a se califica gratie golurilor marcate in deplasare, dar apararea londonezilor a functionat perfect. Astfel, dupa 3-1 la general, Chelsea merge in sferturi.

Tragerea la sorti a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor va avea loc vineri. In sferturi s-au calificat, pe langa Real Madrid si Chelsea urmatoarele echipe: Atletico Madrid, Bayern Munchen, PSG si FC Barcelona. Miercuri se vor stabili ultimele doua formatii calificate dintre: Borussia Dortmund-Zenit, 4-2 in tur, si Manchester UNited – Olympiacos, in tur 0-2.

Sursa foto: uefa.com