LIGA CAMPIONILOR: REAL Madrid v BAYEN Munchen, ora 21.45, Dolce Sport, LIVE TEXT Mondo News

A doua SEMIFINALA a LIGII CAMPIONILOR le va aduce, fata in fata, miercuri seara, pe doua dintre cele mai galonate formatii de club din lume, REAL MADRID si BAYERN MUNCHEN. Turul acestei SEMIFINALE se va disputa la Madrid si va reprezenta episodul cu numarul 21 din istoria intalnirilor dintre cei doi granzi ai fotbalului mondial.

In aceeasi ordine de idei, meciul dintre REAL MADRID si BAYERN MUNCHEN este cel mai FRECVENT derby din ISTORIA cupelor europene.

Gazdele de la Madrid se confrunta cu o problema de ultima ora, internationalul galez GARETH BALE avand niste probleme medicale care l-au tinut departe de terenul de antrenament in ultimele doua zile asa ca prezenta sa in meciul de diseara este pusa serios sub semnul intrebarii. Pe de alta parte, CARLO ANCELOTTI are si un motiv de bucurie: CRISTIANO RONALDO este refacut complet si va evolua impotriva celor de la BAYERN MUNCHEN.

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: ATLETICO MADRID – CHELSEA 0-0 LIVE TEXT / Chelsea a rezistat asaltului celor de la Atletico 

CARLO ANCELOTTI nu a pierdut niciodata impotriva bavarezilor indiferent de echipa pe care o antrena, in timp ce JOSEP GUARDIOLA nu a pierdut vreodata, in fata REALULUI, pe “SANTIAGO BERNABEU”.

Iata cum arata cele mai importante repere statistice ale super duelului dintre REAL si BAYERN de diseara:

4 victorii si doua remize are CARLO ANCELOTTI in duelurile cu BAYERN MUNCHEN din Liga Campionilor.

5 victorii si doua remize a inregistrat JOSEP GUARDIOLA cu Barca in 7 aparitii pe SANTIAGO BERNABEU.

9 este numarul duelurilor KO in care s-au infruntat REAL si BAYERN in cupele europene, nemtii impunandu-se de 5 ori.

2-1 a fost scorul ultimelor doua intilniri REAL MADRID – BAYERN MUNCHEN, in semifinalele Ligii 2012. Fiecare a castigat acasa, bavarezii calificandu-se la penalty-uri: 3-1

REAL MADRID – BAYERN MUNCHEN (ECHIPE PROBABILE)

REAL MADRID: Casillas – Carvajal, Pepe, Sergio Ramos, Coentrao – Modrici, Xabi Alonso, Di Maria – Bale (?), Benzema, Ronaldo. Antrenor: Carlo Ancelotti
Absenti: Khedira, Arbeloa (accidentati)

BAYERN MUNCHEN: Neuer – Lahm, J. Boateng, Dante, Alaba – Javi Martinez – Kroos, Schweinsteiger – Robben, T. Müller, Ribery. Antrenor: Josep Guardiola
Absenti: Badstuber, Thiago, Shaqiri (accidentati)

Citeste si: LIGA CAMPIONILOR: S-au stabilit partidele din SEMIFINALE! Afla care sunt acestea

STADION: “Santiago Bernabeu” (Madrid)

ARBITRI: Howard Webb, Asistenti: Michael Mullarkey si Darren Cann, Aditionali: Martin Atkinson, Anthony Taylor, Rezerva: Stephen Child (toti din Anglia).

Observator UEFA pentru arbitri: Pierluigi Collina (Italia). Delegat UEFA: Jacques Antenen (Elvetia).

Partida dintre REAL MADRID si BAYERN MUNCHEN va incepe de la ora 21.45 si va fi transmisa de posturile Digi Sport 1 si Dolce Sport, meciul putand fi urmarit si in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Sursa foto: frontgroup.ch