LIGA CAMPIONILOR: Remize la unu in primele sferturi de finala

rezultate-champions-league

Manchester United a remizat pe teren propriu cu Bayern Munchen, 1-1, in timp ce FC Barcelona si Atletico Madrid au oferit acelasi scor in partida din Catalunia, lasand astfel ca soarta calificarii in semifinalele Ligii Campionilor sa se decida in returul programat la Munchen, respectiv la Madrid.

Primele sferturi de finala din UEFA Champions League, programate marti seara, au pus fata in fata patru posibile finaliste, echipele care s-au intalnit in Spania, FC Barcelona si Atletico, 1-1, si in Anglia, Manchester United – Bayern Munchen, 1-1, putand oricand sa fie una dintre castigatoarele Ligii Campionilor.

FC Barcelona a terminat la egalitate cu Atletico Madrid, scor 1-1, dupa ce oaspetii au inceput in forta si au dominat startul meciului. Cu toate acestea, golul a venit abia in repriza secunda. Diego a deschis scorul in minutul 56, dar Atletico s-a retras in aparare, incercand sa conserve avantajul, iar catalanii s-au napustit spre poarta adversa.Pe fondul dominarii, Barcelona a egalat in minutul 71 prin Neymar, astfel incat echipa calificata in semifinale urmeaza sa se decida in mansa retur, programata pe 9 aprilie, la Madrid.

Citeste si: EUROPA LEAGUE: Meciuri echilibrate in sferturile de finala 

Manchester United si Bayern Munchen au terminat la egalitate, scor 1-1, pe Old Traford din Manchester, cele doua echipe oferind un meci spectaculos. Prima repriza a fost dominata de campioana Europei, dar primul gol a venit din partea gazdelor, in partea a doua. Vidic, in minutul 58, a inscris cu o lovitura de cap, dupa un corner executat de Rooney. Avantajul gazdelor a durat, insa, doar 9 minute. Schweinsteiger a restabilit egalitatea cu un sut din 10 metri, venit in urma unei pase cu capul a lui Mandzukic, astfel incat si in cazul acestui sfert de finala echipa calificata in careul de asi se va decide tot in mansa a doua.

 

 

Manchester United – Bayern Munchen 1-1 (0-0) (Vidic 58 / Schweinsteiger 67)

FC Barcelona – Atletico 1-1 (0-0) (Neymar 71 / Diego Ribas 56)

 

Sursa foto: uefa.com