Liga Campionilor / Semifinale retur: Real Madrid vs Bayern Munchen 2-2 (1-1) / A treia oară consecutiv

Liga Campionilor / semifinale retur. Marți seară vom afla prima finalistă a ediției din acest an a Champions League. Real Madrid și Bayern Munchen se vor afla, din nou, față în față, bavarezii dorind să răstoarne rezultatul de săptămâna trecută din Germania. Partida va începe de la ora 21.45 și va fi transmisă în direct pe Telekom Sport 1 și Pro Tv.

Update: Real Madrid s-a calificat, marți seară, pentru a treia oară consecutiv în finala Ligii Campionilor. Decimați de accidentări, bavarezii de la Bayern au luptat până la capăt în această dublă manșă însă nu au reușit să întoarcă rezultatul înregistrat în urmă cu o săptămână pe Allianz Arena. Dubla lui Karim Benzema și paradele lui Keylor Navas i-au trimis pe galactici direct la Kiev, acolo unde se va disputa ultimul act al Ligii Campionilor din acest sezon. De cealaltă parte au marcat Kimmich și împrumutatul James Rodriguez. 

La fel ca și în sezonul trecut, arbitrajul a lăsat de dorit, turcul Cuneyt Cakir a luat-o pe urmele ungurului Viktor Kassai neacordând cel puțin o lovitură de pedeapsă pentru munchenezi, fapt ce i-a scos din sărite pe oficialii nemților. 

Real Madrid vs Bayern Munchen 2-2 (1-1)
Marcatori: Karim Benzema (11 și 46) / Kimmich (3), James Rodriguez (63)

Știre inițială

La fel ca în sferturile de anul trecut, returul de pe “Bernabeu” începe de la 2-1 pentru Real, care este marea favorită la calificarea în ultimul act al competiției pentru al treilea sezon consecutiv. Campionii Germaniei speră însă într-o nouă revenire împotriva “galacticilor”, după ce în 2017 au reușit să întoarcă scorul din tur (Real s-a impus după prelungiri, scor 4-2). Jupp Heynckes are mari probleme de lot înaintea returului de la Madrid, astfel că misiunea bavarezilor este cu atât mai dificilă.

Palmares direct Real Madrid vs Bayern Munchen:

Întâlniri directe: 25
Victorii Real Madrid: 12
Victorii Bayern Munchen: 11
Remize: 2
Golaveraj: 39-37.

Citește și: LIGA CAMPIONILOR / SEMIFINALE. BAYERN MUNCHEN VS REAL MADRID 1-2 (1-1) / DEJA-VU PE ALLIANZ ARENA

Real Madrid vs Bayern Munchen (echipe probabile):

Real Madrid: Navas – Nacho, Ramos, Varane, Marcelo – Modrić, Kroos, Casemiro – Asensio, Benzema, Ronaldo. Antrenor: Zinedine Zidane.
Absent: Carvajal (accidentat)
Incerți: Isco, Nacho (accientați)

Bayern Munchen: Ulrich – Kimmich, Hummels, Süle, Alaba – Martínez, Thiago, James, Müller, Ribéry – Lewandowski. Antrenor: Jupp Heynckes.
Absenți: Neuer, Boateng, Vidal, Robben, Coman (accidentați)
Incert: Alaba (accidentat)

Arbitri: Cüneyt Çakır (central), Bahattin Duran, Tarik Ongun (asistenți), Hüseyin Göçek, Barış Şimşek (adiționali) – toți din Turcia. Al patrulea oficial: Mustafa Eyisoy (Turcia).

Stadion: Santiago Bernabeu (Madrid).

Sursa foto: uefa.com