LIGA CAMPIONILOR: STEAUA BUCURESTI si-a aflat adversara din turul II preliminar

STEAUA BUCURESTI, campioana en-titre din LIGA I, si-a aflat, luni, adversara pe care o va intalni in turul doi preliminar al LIGII CAMPIONILOR.

STEAUA BUCURESTI va juca in aceasta faza a celei mai importante competitii intercluburi din lume cu gruparea slovaca FC TRENCIN! Practic formatia pe care o va intalni echipa din Ghencea este cel mai greu adversar pe care il puteau intalni elevii lui Mirel Radoi in acest tur II preliminar.

AS TRENCIN a mai jucat impotriva unei echipe din ROMANIA, in sezonul 2013-2014, atunci cand slovacii au intalnit pe ASTRA GIURGIU in turul II preliminat al EUROPA LEAGUE! Giurgiuvenii s-au impus cu scorul general de 5-3 (3-1 si 2-2).

La finele sezonului recent incheiat, AS TRENCIN a devenit campioana a Slovaciei pentru prima oara in scurta sa istorie (AS TRENCIN s-a infiintat in anul 1992).  AS TRENCIN a reusit o alta premiera dupa ce a cucerit si Cupa Slovaciei, bifand un prim event din existenta sa. Stadionul “na Sihoti” (Trencin) nu are decat 4.500 de locuri. La AS TRENCIN evolueaza numerosi straini, cel mai exotic fiind atacantul din Curacao, Gino van Kessel. Brazilieni (3), jamaicani (2), nigerieni (3), un englez, un olandez si un sarb se mai afla sub comanda tehnicianului MARTIN SEVELA. 

Prima mansa se va disputa, in SLOVACIA, in data de 14 sau 15 iulie, urmand ca returul sa se dispute o saptamana mai tarziu, 21/22 iulie, pe NATIONAL ARENA.

Sursa foto: sport.ro