LIGA CAMPIONILOR: STEAUA va juca in turul III preliminar cu invingatoarea dintre PARTIZAN BELGRAD si DILA GORI

STEAUA BUCURESTI isi va afla, vineri de la ora 13.00, posibilul adversar din turul III preliminar al LIGII CAMPIONILOR.

UPDATE 13.15: STEAUA BUCURESTI va intalni, daca se va califica, in turul III preliminar al LIGII CAMPIONILOR pe  invingatoarea dintre PARTIZAN BELGRAD (Serbia) si DILA GORI (Georgia). In tur, formatia belgradeana a invins, pe teren propriu, cu 1-0, gol marcat de Babovic (83).

”Ros-albastrii” vor evolua pe National Arena in prima mansa, fara spectatori, pe 28/29 iulie, în timp ce returul va avea loc la Belgrad, pe 4/5 august.

Insa, pentru a ajunge sa joace in turul III preliminar al LIGII CAMPIONILOR, STEAUA BUCURESTI trebuie sa treaca de returul cu slovacii de la TRENCIN, partida care va avea loc miercuri pe National Arena din Capitala. In meciul tur, ros-albastrii s-au impus cu scorul de 2-0, gratie reusitelor lui STANCIU si HAMROUN.

CITESTE SI: TRENCIN – STEAUA 0-2 si campioana Romaniei este aproape de CALIFICARE in turul 3 preliminar CHAMPIONS LEAGUE 

STEAUA BUCURESTI va fi plasata in urna capilor de serie si va evita astfel echipe de top, precum Celtic, Basel sau Dinamo Zagreb.

“Ros-albastrii” au insa ceva emotii, in urna outsiderelor aflandu-se cateva echipe periculoase, cum ar fi Maccabi Tel-Aviv sau Partizan Belgrad.

Iata posibilele adversare pentru STEAUA BUCURESTI:

Maccabi Tel-Aviv (Israel)

Lech Poznan (Polonia)

Partizan Belgrad (Serbia)

Malmo (Suedia)

Garabag (Azerbaijan)

HJK (Finlanda)

Molde (Norvegia)

Midtjlland (Danemarca)

Videoton (Ungaria)

Skenderbeu (Albania)

Sursa foto: uefa