PARTIZAN BELGRAD – STEAUA BUCURESTI, SCOR 4-2 si “Ros-albastrii” rateaza calificarea in playoff-ul Champions League

FINAL DE MECI: STEAUA BUCURESTI  pierde in returul Turului III preliminar, SCOR 4-2, in deplasare la Belgrad, pe terenul celor de la PARTIZAN BELGRAD. STEAUA s-a vazut condusa de Partizan dupa golul marcat de BABOVIC, dar a revenit pe tabela de marcaj prin MUNIRU si HAMROUN.  

In ciuda faptului ca au condus cu 2-1 la pauza, campioana Romaniei a fost scurtcircuita de eroarea lui Paul PAPP de la inceputul celei de-a doua reprize, care a adus un penalty pentru Partizan si eliminarea capitanului VARELA. Penalty-ul a fost ratat de BOJINOV, dar campioana Serbiei a inscris trei goluri, prin JEVTOVIC, ZIVKOVIC si TRUJIC si se califica in playoff-ul Champions League. Steaua va juca in schimb in playoff-ul Europa League. 

MIN. 90+1 GOL PARTIZAN. TRUJIC inscrie al patrulea gol pentru PARTIZAN si taie orice speranta pentru calificare Stelei. 

MIN. 72- ULTIMA SCHIMBARE LA STEAUA. Iese Breeveld, intra TUDORIE. 

MIN. 70 – SCHIMBARE LA STEAUA. Iese Hamroun, intra IANCU. 

MIN. 69- GOL PARTIZAN. ZIVKOVIC ii aduce pe sarbi in avantaj. 

MIN. 63 – OCAZIE STEAUA. ALCENAT centreaza, mingea ajunge la BREEVELD al carui sut este blocat. 

MIN. 62 – OCAZIE STEAUA. O incursiune a lui TADE, dar atacantul Stelei a tras pe langa poarta. 

MIN. 59 – GOL PARTIZAN. JEVTOVIC suteaza din afara careului si PAPP deviaza in propria poarta.

MIN. 51 – PRIMA SCHIMBARE STEAUA. A iesit Chipciu, a intrat GUILHERME.

MIN. 47 – PENALTY PENTRU PARTIZAN BELGRAD SI ELIMINARE FERNANDO VARELA, dupa o eroare uriasa a lui PAUL PAPP. Valeri BOJINOV  a SUTAT IN BARA si astfel scorul ramane 2-1 pentru STEAUA. 

MIN. 45S-A TERMINAT PRIMA REPRIZA. STEAUA intra la cabine in avantaj,  2-1. La acest scor stelistii sunt calificati in Playoff-ul Champions League. 

MIN. 38 – GOL ANULAT PARTIZAN! BOJINOV a marcat cu capul, dupa o lovitura libera, dar varful sarbilor a fost semnalizat in OFFSIDE.

MIN. 33 – GOL STEAUA. HAMROUN inscrie si ADUCE STEAUA IN AVANTAJ, dupa o pasa excelenta a lui ADI POPA. 

MIN. 27 – OCAZIE STEAUA. HAMROUN si POPA au pasat foarte bine, mijlocasul de banda l-a deschis excelent pe TADE in interiorul careului, acolo de unde varful francez a reluat din prima direct la poarta. Mingea, deviata de portarul ZIVKOVIC, a lovit transversala si a iesit in corner.

MIN. 20 – OCAZIE PARTIZAN. BABOVIC a reluat din intoarcere de langa Paul PAPP, putin pe langa poarta. 

MIN. 11 – GOL STEAUA. SULLEY MUNIRU inscrie si egaleaza situatia pe tabela de marcaj. 

MIN. 8 – GOL PARTIZAN. BABOVIC profita de o eroare a apararii Stelei si DESCHIDE SCORUL. 

MIN. 3 – OCAZIE STEAUA. Varela din interiorul careului mic a fost la un pas de gol, dar s-a opus Petrovic

MIN. 3 – OCAZIE STEAUA. Hamroun a luat o actiune pe cont propriu, a intrat in careu, a pasat pentru Tade, mingea a fost deviata in spate, de unde Chipciu a incercat o finalizare, dar un jucator de la Partizan a deviat in corner.

UPDATE Echipele de start ale meciului Partizan – Steaua

Partizan: Z. Zivkovic – Vulicevic, Balazic, Fabricio, N. Petrovic – Brasanac, Jevtovic – Oumaru, Babovic, A. Zivkovic – Bojinov

Rezerve: Kljajic – Cirkovic, Bogosavac, Ninkovic, Ilic, Trujic, Saponjic
Antrenor: Zoran Milinkovic

Steaua: Cojocaru – Alcenat, Papp, Varela, Tosca – Sulley Muniru, Breeveld – Ad. Popa, Hamroun, Chipciu – Tade.

Rezerve: Niță – Râpă, L. Filip, Guilherme, Tudorie, Tahar, G. Iancu.
Antrenor: Massimmo Pedrazini

STEAUA BUCURESTI si PARTIZAN BELGRAD se intalnesc, miercuri seara, intr-o partida contand pentru mansa retur a TURULUI III PRELIMINAR al LIGII CAMPIONILOR. Disputa din capitala Serbiei va incepe de la ora 21.30 si va fi transmisa de postul PRO TV, jocul putand fi urmarit, in format LIVE TEXT pe MONDO NEWS.

Pentru ros-albastri, partida cu PARTIZAN reprezinta una dintre cele mai importante din ultimele sezoane, elevii lui MIREL RADOI trebuind sa treaca peste remiza cu gol primit de acum o saptamana de la Bucuresti cand scorul a fost 1-1, capitanul VARELA reusind sa restabileasca egalitatea dupa ce fotbalistii antrenati de ZORAN MILINKOVIC au deschis scorul pe o NATIONAL ARENA dezolanta.

CITESTE SI: LIGA CAMPIONILOR: FC STEAUA – PARTIZAN, scor 1-1\ Urmeaza un RETUR de FOC la Belgrad 

In afara decarului NICUSOR STANCIU, care face parte din lotul deplasat de campioana la Belgrad, toti jucatorii STELEI sunt apti din punct de vedere medical. In mod normal, MIREL RADOI va trimite, in aceasta seara, un prim unsprezece identic cu cel de acum o saptamana. In aceeasi situatie se afla si omologul sau, ZORAN MILINKOVIC, tehnicianul sarb avand un singur semn de intrebare in dreptul atacantului BOJINOV, bulgarul accidentandu-se in meciul tur.

Miza acestui meci de la Belgrad este pe langa calificarea in PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR si recompensa financiara, deloc de neglijat, pe care ros-albastrii ar trebui sa o primeasca din partea UEFA. In conditiile in care, finantatorul GIGI BECALI i-a anuntat deja pe VARELA si compania ca pentru acest meci nu vor primi niciun ban! 

Pentru a se califica in PLAY-OFF-ul LIGII CAMPIONILOR, STEAUA BUCURESTI are nevoie de o victorie sau de un rezultat de egalitate cu cel putin doua goluri marcate. 

Tribunele arenei belgradene “PARTIZANA” vor fi pline ochi cu celebrii “GROBARI”, suporterii fanatici ai gazdelor  epuizand in timp record cele 30.000 de bilete puse la dispozitie pentru acest joc. Meciul dintre PARTIZAN si STEAUA se va disputa cu casa inchisa, atmosfera urmand a fi una incendiara.

CITESTE SI: LIGA CAMPIONILOR: REZULTATELE de MARTI si PARTIDELE de MIERCURI din TURUL III PRELIMINAR 

PARTIZAN BELGRAD – STEAUA BUCURESTI (echipe probabile)

PARTIZAN BELGRAD:Z. Zivkovic – Vulicevic, Fabricio, Batazic, Petrovic – Javtovic, A. Zivkovic, Babovic, Brasanac – Oumarou, Bojinov. Antrenor: ZORAN MILINKOVIC.
STEAUA BUCURESTI: Cojocaru – Alcenat, Varela (c), Papp, Tosca – Breeveld, Muniru – Adi Popa, Chipciu, Hamroun – Tade. Antrenor: MIREL RADOI.

ARBITRI: ISTVAN VAD – PETER BERETTYAN si LASZLO VISZOKAI. Rezerva: SANDOR SZABO (toti din Ungaria).  
STADION: PARTIZANA (BELGRAD)

Sursa foto: sport