LIGA I: ASA TARGU MURES a fost INVINSA de ASTRA GIURGIU cu scorul de 1-3 si a pierdut PRIMUL LOC in clasament

ASA TARGU MURES a fost INVINSA, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), de ASTRA GIURGIU, intr-un meci din etapa a 33-a, penultima, si a pierdut PRIMUL LOC in clasamentul LIGII I.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Alibec ’19, ’63 si Fatai ’90+5, in timp ce pentru oaspeti a inscris Bumba, in minutul 37.

In minutul 89, ASTRA GIURGIU a inscris, dar golul a fost anulat. Jucatorii celor doua echipe s-au luat la bataie pe teren, iar arbitrul i-a eliminat pe Laban si Ben Youssef (Astra Giurgiu) si Gonzalez (ASA Targu Mures), De asemenea, portarul de rezerve al oaspetilor, Viciu, a fost si el eliminat. Antrenorul Astrei, Marius Sumudica a fost si el trimis in tribuna.

Citeste si: LIGA I: STEAUA a INVINS FC BOTOSANI cu scorul de 2-0 si a REVENIT pe LOCUL 1

Echipele au fost urmatoarele:

ASTRA GIURGIU: Lung jr. – Oros, Gaman, Ben Youssef, Junior Morais – Florescu (Tembo ’54), Laban, Seto – Budescu (Nuno Pinto ’90+3), Alibec (Fatai ’77), William. Antrenor: Marius Sumudica.

Citeste si: LIGA I: CEAHLAUL a invins CS UNIVERSITATEA CRAIOVA cu scorul de 2-1

ASA TARGU MURES: Stancioiu – Feussi (Manolov ’66), Gonzalez, M. Constantin, Sepsi – G. Muresan, N’Doye (Gorobsov ’81) – Hora, Voiculet, Bumba – Zicu (Axente ’76). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Sursa foto: digisport.ro