LIGA I: ASA Targu Mures – Pandurii Targu Jiu, scor 0-1

Pandurii Targu Jiu a invins-o in deplasare pe vicecampioana ASA Targu Mures, cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, in primul meci din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost reusit de Cristian Sapunaru (45+2 — penalty), dupa ce portarul Eduard Stancioiu l-a faultat pe fostul sau coechipier Ioan Hora. Hora nu a mai putut continua meciul si a fost inlocuit in minutul 47 cu Wellington.

La ASA a intrat in minutul 48 atacantul Adrian Mutu, in locul lui Laurentiu Bus.

Meciul a fost unul de nivel modest, cu multe intreruperi si doar cateva ocazii de gol, toate in repriza secunda.

Liviu Antal (Pandurii) a ratat sutul din pozitie buna, in marginea careului echipei gazda (59), la singura oportunitate a gorjenilor.

ASA, care nu a putut conta in acest meci pe atacantul George Tucudean, caruia nu i-a sosit ”cartea verde”, a avut sanse de gol prin Ousmane N’Doye (66), cu un sut din drop, Gabriel Muresan (81), din lovitura libera, si Adrian Mutu (84), tot din lovitura libera de la 17 metri, insa portarul Razvan Stanca a fost de fiecare data la post.

Edi Iordanescu, antrenorul echipei Pandurii, a urmarit meciul din tribuna, el fiind suspendat.

Pandurii a obtinut prima sa victorie pe terenul echipei ASA.

ASA Targu Mures — Pandurii Targu Jiu 0-1 (0-1), stadion “Trans-Sil” — Tg. Mures 
A marcat: Cristian Sapunaru (45+2 — penalty). 
Arbitru: Pavel Cristian Balaj (Baia Mare); arbitri asistenti: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezerva: Horatiu Mircea Fesnic (Cluj-Napoca) 
Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) — CCA, Eduard Alexandru (Ploiesti) — LPF

 Sursa foto: gsp