LIGA I: ASTRA GIURGIU, doar remiza cu Gaz Metan. Vezi ce au facut CFR si Ceahlaul

Seara zilei de vineri a programat primele partide ale etapei cu numarul 30 din LIGA I, jocuri in urma carora ASTRA isi simte din nou pozitia secunda amenintata, iar CFR a ratat sansa de a mai spera la cupele europene.

ASTRA GIURGIU a terminat doar la egalitate, scor 0-0, meciul disputant in deplasare la GAZ METAN MEDIAS, dupa o partida in care nu au lipsit ocaziile, dar golurile nu au aprut. Giurgiuvenii si-au pierdut  toate sansele la titlu, si asa mici, in timp ce gazdele au ratat sansa de a scapa definitiv de emotiile retrogradarii dupa acest meci.

Citeste si: FC VASLUI dispare din FOTBALUL ROMANESC ! Vezi cine spune asta 

In partida dintre CFR Cluj si CONCORDIA CHIAJNA, 1-1, gazdele au ratat sansa de a mai spera la si asa mica sansa pentru locul patru, ardelenii nereusind sa invinga formatia pregatita de Sumudica. Scorul a fost deschis de gazde, in minutul 18, prin fundasul Maftei cu o lovitura de cap, iar Serediuc a transformat in minutul 59 o lovitura de la 11 metri, care a adus un punct Concordiei.

Citeste si: PETROLUL PLOIESTI a implinit 90 de ani! 5000 de suporteri au fost prezenti la eveniment

Intr-un alt meci din LIGA I disputant vineri in etapa cu numarul 30, SAGEATA NAVODARI a pierdut pe teren propriu, 0-2, partida cu CEAHLAUL PIATRA NEAMT. Primul gol a fost reusit de Marc, in minutul 4, cu o lovitua de cap, in urma unei centrari a lui Constantinescu, iar golul doi a fost marcat pe final, in minutul 89. A punctat Golubovic, cu un sut in forta.