LIGA I: ASTRA risca DEPUNCTAREA si INTERDICTIA LA TRANSFERURI. Care este motivul

Comisia de Disciplina a FRF a sanctionat clubul ASTRA GIURGIU cu o penalitate de 3.000 de lei si i-a acordat gruparii un termen de cinci zile pentru a-si ACHITA DATORIILE catre o firma de management sportiv, in caz contrar urmand a fi DEPUNCTATA si va primi INTERDICTIA DE A TRANSFERA JUCATORI.

“Comisia a sanctionat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 de lei si i s-a acordat un termen de gratie de 5 zile pentru executarea integrala a obligatiilor de plata conform art. 24 lit. C al.1.a din Regulamentul privind Statutul si Transferul Jucatorilor de Fotbal, fata de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management. Comisia a acordat termen in data de 11 noiembrie 2015, ora 15.00, data la care debitorul AFC Astra sa prezinte dovada platii fata de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management, conform Hotararii nr. 196/CL/30.07.2015, definitiva prin decizia nr.53/CR/20.08.2015 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera si/sau legitima jucatori in calitate de club cesionar si depunctarea”, se arata decizia comisiei, publicata pe site-ul FRF.

CITESTE SI: LIGA I. DINAMO – ASTRA, SCOR 0-1. GIURGIUVENII RAMAN LIDERII LIGII INTAI LA SFARSITUL TURULUI

Daca nu va achita datoria la termenul fixat de comisie, echipa din Liga I va pierde cate doua puncte la fiecare 15 zile calendaristice de intarziere si i se va interzice dreptul de a transfera si/sau legitima jucatori, in calitate de club cesionar. Aceste sanctiuni se aplica timp de 90 de zile, dupa care echipa clubului respectiv va fi exclusa din toate competitiile, informeaza Mediafax.

Sursa foto: Libertatea