LIGA I: Astra se incurca de Otelul pe teren propriu ! Vezi ce a facut si Gaz Metan Medias in meciul contra Coronei Brasov

LIGA I a programat vineri primele doua partide ale etapei cu numarul 24, la Giurgiu, Otelul producand o mare surpriza prin remiza 1-1 obtinuta in fata Astrei.

Astra Giurgiu a facut inca un pas gresit in lupta pentru titlu, terminand la egalitate, scor 1-1, cu Otelul Galati, intr-un meci din etapa a 24-a a Ligii 1, chiar pe teren propriu. Giurgiuvenii, aflati in cursa de urmarire a Stelei in clasament, au inceput perfect meciul cu Otelul, trecand in avantaj dupa doar patru minute, dupa reusita lui Yazalde. Marquinhos a egalatin minutul 26, dintr-o lovitura de la 11 metri si la cabine s-a intrat la egalitate. In repriza a doua, Astra a cautat cu disperare golul victorios, dar portarul Otelului, Goicoechea, a fost de netrecut chiar si de la punctul cu var, Yazalde ratand sansa de a aduce trei puncte echipei sale. Dupa acest rezultat, Astra ocupa locul 2, cu 50 de puncte, cinci mai putin decat Steaua, care are si un meci mai putin disputat. Otelul este pe 13, cu 25 de puncte.

Citeste si: STEAUA – DINAMO: Dinamovistii anunta ca vin mai multi decat prevede protocolul galeriilor 

Intr-un alt meci disputat vineri seara in etapa a 24-a a Ligii I, Gaz Metan Medias a invins cu scorul de 1-0 echipa Corona Brasov, pe teren propriu. Unicul gol al meciului a fost marcat in minutul 87 de varful englez Robertson, revenit dupa o accidentare grava. Gaz Metan Medias ocupa locul 8, cu 33 de puncte, dupa acest rezultat, in timp ce Corona e ultima in clasament, cu doar 12 puncte.