LIGA I: CFR CLUJ – CEAHLAUL 4-0 (2-0) / Galop de sanatate pentru feroviari

CFR Cluj a debutat cu dreptul in noul sezon din LIGA I, ardelenii castigand fara drept de apel, 4-0, partida disputata pe teren propriu duminica in fata celor de la CEAHLAUL.

VASILE MIRIUTA si-a invins duminica, in prima etapa din LIGA I, fosta echipa, CEAHLAUL, 4-0, echipa din Gruia trecand pe prima pozitie a clasamentului provizoriu din intrecerea interna. In minutul 33, Tade a deschis scorul cu o lovitura de cap, după centrarea lui Monroy, iar noua minute mai tarziu francezul si-a trecut in cont ”dubla”, cu un sut din intoarcere.

Citeste si: JAGODINA-CFR CLUJ 0-1 (0-0) / Ardelenii se califica in turul III al EUROPA LEAGUE dupa victoria din Serbia / VIDEO 

Clujenii au inceput la fel de motivati si repriza secunda, iar in minutul 52 Florin Costea a facut 3-0, pentru ca cinci minute mai tarziu Negrut, lasat liber la marginea careului de apararea nemtenilor, sa stabileasca scorul final, 4-0.

Citeste si: CUPA LIGII: CSMS IASI-CFR CLUJ 4-2 (2-2) / Moldovenii se califica in sferturi

Citeste si: Etapa viitoare, CFR va juca impotriva celor de la Pandurii, iar Ceahlaul urmeaza sa primeasca vizita nou-promovatei ASA Tg Mures.