LIGA I: CFR CLUJ-CSMS IASI 4-0 (1-0) / Victorie de ADIO pentru MIRIUTA. Tehnicianul pleaca la Gyor

Formatia CFR Cluj a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), echipa CSMS Iasi, intr-un meci contand pentru etapa a XV-a a Ligii I. Feroviarii ardeleni au dedicat victoria tehnicianului Vasile Miriuta, el anuntandu-si despartirea de CFR la conferinta de dupa meci.

Antrenorul va pleca in Ungaria unde o va antrena pe Gyor, echipa aflata pe locul opt in clasamentul din tara vecina. “Important e ca fotbalistii au evoluat pentru ei, nu pentru mine, dar daca au jucat si pentru mine e si mai bine. Pentru CFR urmeaza meciuri grele. Se poate si fara mine. Eu am drumul meu, ma voi duce la alta echipa, la Gyor unde voi incerca sa fac o treaba buna, sa o duc pe locul 4 iar la anul sa ne batem la titlu.

CITESTE SI: LIGA I: STEAUA a invins FC BRASOV cu scorul 2-0

Felgueiras, Camora, Rada, Deac si Monroy au stiut mai de mai mult timp ca plec, de o luna am luat aceasta decizie. Nu o iau de la zero, cunosc orasul unde ma voi duce. Nu am un obiectiv la noua mea formatie. Suntem pe locul 8, vom urca pana pe 4. Cu domnul Paszkany n-am vorbit. Clubul acesta trebuie sa mearga mai departe, dar sefii mei stiu mai bine cum sa scoate lucrurile la capat. Jucatorii sunt sub contract, ei si astazi si-au facut foarte bine meseria. As fi ramas daca se respectau promisiunile care mi s-au facut. Eu am fost loial, i-am respectat pe toti. Dar nu mai puteam sta”, a spus Vasile Miriuta la Dolcesport imediat dupa incheierea meciului din Gruia.

La randul sau, presedintele Iuliu Muresan a declarat ca l-a durut pixul cand a semnat rezilierea contractului in urma cu o saptamana, dar ca Vasile Miriuta este un om de cuvant si un antrenor care a fost loial clubului pana la finalul partied de azi. “Vom continua cu secunzii pentru ultimele doua etape si apoi vom vedea din iarna pe cine aducem ca principal”, a conchis Muresan.

CITESTE SI: LIGA I: PANDURII-FC BOTOSANI 1-2 (0-1) / Moldovenii se impun la capatul unui meci cu cantec 

CFR CLUJ – CSMS IASI 4-0 (1-0)

‘6: 1-0: Ivanovski a marcat cu capul dupa o centrare de la Javzici.
’67: 2-0: Tade a profitat de o greseala a defensivei iesene si a marit diferenta pe tabela de marcaj.
’79: 3-0: Ivanovski a reusit “dubla” dupa ce a marcat cu un sut din interiorul careului.
’81: 4-0: Javzic a marcat cu un sul la coltul lung.

CFR CLUJ: Felgueiras – Ene, Susic, Rada, Camora – Monroy, Petrucci (Veres ’73) – Chanturia (Carp ’56), Fl. Costea (Tade ’46), Jazvic – Ivanovski. Antrenor: Vasile Miriuta.
CSMS IASI: Caparco – Bosoi, Munteanu, Plamada, Voicu – Olah, Cretu – Bole, Novac (Badic ’65), Ciucur – Dobre (Crenganis ’73). Antrenor: Nicolo Napoli.

STADION: “Dr. CONSTANTIN RADULESCU” (Cluj)
CARTONASE GALBENE: Rada ’24, Ene ’75, Felgueiras ’87 / Cretu ’45, Novac ’63.
ARBITRI: Florin Marcu – Vasile Marinescu, Gabriel Barjac – Marius Omut. Observatori: Cristian Nica, Octavian Goga.

Sursa foto: sport.ro