Liga I: CFR CLUJ – VIITORUL CONSTANTA, SCOR 1-2

FC VIITORUL CONSTANTA a invins-o pe CFR CLUJ cu scorul de 2-1 (0-0), luni seara, in deplasare, in ultimul meci din etapa a 14-a a LIGII I de fotbal.

AURELIAN CHITU (56) si ROMARIO BENZAR (67), ultimul cu concursul portarului MIHAI MINCA, au marcat golurile echipei antrenate de GICA HAGI, in timp ce pentru formatia gazda a inscris spaniolul CRISTIAN LOPEZ (64).

In prima parte a meciului a avut loc o faza controversata, in care arbitrul Ovidiu Hategan a dictat penalty pentru gazde (13), la un duel intre Antonio Jakolis si Cristian Ganea, dar a revenit apoi, la semnalizarea asistentului Vladimir Urzica, si i-a aratat jucatorului croat cartonasul galben pentru simulare.

CITESTE SI: LIGA I: PANDURII – ACS POLI TIMISOARA, SCOR 3-1

CFR a avut o ocazie buna de gol in prima repriza, prin Vitor Bruno (29), iar dupa pauza au ratat Leo Beleck (50), Davide Petrucci (60 — bara), Sergiu Negrut (64) si Adrian Paun (89). Si Viitorul a irosit ocazii de gol prin Adnan Aganovic (58) si Ioan Filip (80). In tur scorul a fost egal, 2-2.

FC Viitorul a urcat pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu Steaua. CFR nu a mai castigat de patru etape si a pierdut ultimele doua jocuri, ambele disputate pe teren propriu.  

FC Viitorul este la prima victorie in deplasare, dupa ce in precedentele trei partide jucate pe teren strain a luat un singur punct.

Sursa foto: gsp