LIGA I: Chiajna, egal la Corona Brasov. Vasluiul a castigat partida cu Gaz Metan Medias

RAPID - PETROLUL PLOIESTI, SCOR 1-1 (0-0). REZULTATELE din LIGA I si CLASAMENTUL COMPETITIEI

Liga I a programat luni seara ultimele doua partide ale etapei cu numarul 21, Corona Brasov terminand la egalitate, scor 2-2, cu Concordia Chiajna, pe teren propriu, in timp ce Gaz Metan Medias a cedat, 0-1, in deplasarea de la Vaslui.

Corona a deschis scorul in minutul 31 prin Bus, stabilind scorul pauzei, insa in primele 20 de minute ale partii secunde Chiajna a trecut in avantaj dupa reusitele semnate Rosu (53) si Purece (65). Bus a egalat in minutul 78, cu o lovitura de cap, si a ajuns la cota 9 in acest sezon. Dupa acest rezultat, Chiajna ocupa locul 10, cu 26 de puncte, in timp ce Corona e ultima, cu 11 puncte.

Citeste si: Steaua – Dinamo 1-1. Keseru salveaza un punct pentru campioana 

In celalalt meci al serii, FC Vaslui a castigat contra celor de la Gaz Metan Medias, scor 1-0, ramanand in cursa pentru calificarea in cupele europene. Singurul gol al meciului a fost reusit de Nuno Viveiros, in minutul 75, in urma unui sut din afara careului, dupa o respingere a apararii mediesene. FC Vaslui ocupa locul 6, cu 33 de puncte, in timp ce Medias este pe 9, cu 27 de puncte, dupa rezultatul de luni seara.