LIGA I: CONCORDIA, aproape salvata de la RETROGRADARE. DINAMO, UMILITA de CFR CLUJ

Etapa 31 din LIGA I a programat marti seara primele doua partide ale rundei, jocuri in urma carora CONCORDIA CHIAJNA se poate considera aproape salvata de la RETROGRADARE, iar DINAMO a suferit a doua infrangere consecutiva.

CONCORDIA CHIAJNA a scapat de emotiile RETROGRADARII dupa ce s-a impus in fata celor de la GAZ METAN MEDIAS, scor 1-0, in primul meci al etapei 31 din LIGA I. Echip din Ilfov a acumulat 38 de puncte, cu cinci mai mult decat locul 15, primul retrogradabil si nu mai are emotii mari cu privire la prezenta in prima liga si sezonul viitor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Wellington, in minutul 42, din penalti. Dupa acest meci, GAZ METAN MEDIAS continua sa tremure, avand doar 37 de puncte.

 Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF mizeaza pe ELIBERAREA lui MM STOICA pe 23 mai

In cel de-al doilea meci al serii, DINAMO a fost umilita pe teren propriu de CFR CLUJ, pierzand cu 3-0 in fata feroviarilor. Intalnirea din “Groapa” a inceput intr-o atmosfera tensionata, fanii lui Dinamo somandu-si favoritii sa castige pentru a demonstra ca infrangerea de la Brasov a fost doar un accident. CFR CLUJ a deschis scorul in minutul 20, prin Florin Costea, iar in partea secunda ardelenii si-au dublat avantajul de pe tabela dupa reusita lui Negrut din minutul 48. In finalul partidei, DINAMO a mai incasat un gol, Batin marcand in minutul 90+1 si stabilind scorul final. DINAMO ramane pe locul 4 si dupa doua infrangeri consecutive, in timp ce clujenii si-au consolidat pozitia a sasea din clasament.

Citeste si: ARBITRI BATUTI SI SECHESTRATI dupa meci

Celelalte intalniri are etapei 31 din LIGA I se vor disputa dupa urmatorul program:

Miercuri

18:00 Ceahlaul – FC Botosani (Digi Sport)

19:30 Petrolul – FC Vaslui (Dolce Sport)

20:15 Astra Giurgiu – Sageata Navodari (Digi Sport)

 

Joi

17:00 FC Brasov – Corona Brasov (Digi Sport)

19:00 Pandurii – Viitorul (Digi Sport)

19:30 Otelul Galati – Poli Timisoara (Dolce Sport)

21:30 U Cluj – Steaua (Digi Sport)