LIGA I: Concordia Chiajna – CS Universitatea Craiova, scor 0-2

CS Universitatea Craiova a invins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-0 (1-0), vineri seara, in deplasare, in prima partida din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Oltenii s-au impus prin golurile marcate de capverdianul Kay (26), cu capul, din centrarea lui Hristo Zlatinski, si de Andrei Ivan (66), pe contraatac. Kay a marcat primul sau gol in Liga I.

CS Universitatea a jucat ultima parte a meciului in zece oameni, dupa eliminarea bulgarului Apostol Popov (73).

Ilfovenii au avut doar doua sanse de gol, prima prin Marian Constantinescu (8), al carui sut din unghi a fost deturnat de portarul Cristian Balgradean, si una uriasa prin Florin Purece (41), care a ratat din pozitie ideala.

Oaspetii au irosit si ei cateva ocazii bune de gol, prin Andrei Ivan (22), a carui lovitura de cap a fost scoasa de pe linia portii de Bucurica, Nuno Rocha (33), blocat de portarul Iacob, din nou Ivan (81), scapat singur cu portarul, si Zlatinski (86), al carui sut a fost aparat de Iacob.

CSU a reusit prima sa victorie in ultimele trei etape, in timp ce Concordia nu are nicio victorie in ultimele trei partide. In tur, CSU s-a impus cu acelasi scor, 2-0.

CS Concordia Chiajna — CS Universitatea Craiova 0-2 (0-1), Stadion Concordia — Chiajna 
Au marcat: Carlos Silveira da Graca ”Kay” (26), Andrei Ivan (66). 
Cartonas rosu: Apostol Popov (CSU, 73). 
Arbitru: Alexandru Tudor (Bucuresti); arbitri asistenti: Miclos Istvan Nagy (Cluj-Napoca), Valentin Avram (Bucuresti); arbitru de rezerva: Bogdan Ionut Anghelinei (Galati) 
Observatori: Nicolae Grigorescu (Timisoara) — CCA, Catalin Cursaru (Ploiesti) — LPF

Sursa foto: gsp