LIGA I: CONCORDIA CHIAJNA – STEAUA BUCURESTI, 0-2 / MM Stoica, prezent la meci. VARELA i-a dedicat golul

Steaua Bucuresti a invins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-0 (2-0), luni seara, in deplasare, in ultima partida din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Fernando Varela (6), Jugurtha Hamroun (30). Capitanul Stelei, internationalul capverdian Varela, i-a dedicat golul sau fostului conducator Mihai Stoica, eliberat luni din penitenciar. Varela a aratat dupa gol un tricou pe care era inscriptionat mesajul ”Bine ai revenit acasa”.

Steaua a ratat mai multe ocazii mari de gol si a fost privata de un penalty, in minutul 82, cand Ciprian Marica a fost faultat evident in careu de Razvan Tincu.

Concordia a jucat ultimul sfert de ora in zece oameni, dupa ce Gabriel Giurgiu a fost eliminat pentru al doilea cartonas galben.

CITESTE SI: MM STOICA ESTE LIBER! Prima reactie a stelistului in momentul iesirii de la JILAVA. UPDATE

La Concordia au debutat oficial nigerianul Christian Obodo si italianul Gabriele Zerbi, iar camerunezul Patrice Feussi a fost doar rezerva

La Steaua au evoluat in premiera intr-un joc oficial Ciprian Marica, germanul Timo Gebhart si iordanianul Thaer Bawab, ultimii doi intrati pe final. Au redebutat la ros-albastri Gabi Tamas si Mihai Pintilii.

Steaua e neinvinsa de cinci etape, castigandu-le pe ultimele patru. In tur, Steaua a invins cu 3-1.

Concordia a ajuns la noua etape consecutive fara victorie — cinci esecuri, patru egaluri.

CS Concordia Chiajna — FC Steaua Bucuresti 0-2 (0-2), stadion “Concordia” — Chiajna 
Au marcat: Fernando Varela (6), Jugurtha Hamroun (30). 
Cartonas rosu: Gabriel Giurgiu (Concordia, 75). 
Arbitru: Adrian Comanescu (Ramnicu Valcea); arbitri asistenti: Imre-Laszlo Bucsi (Sfantu Gheorghe), Florin Paunescu (Ramnicu Valcea); arbitru de rezerva: Catalin Busi (Ramnicu Valcea) 
Observatori: Augustus Constantin (Ramnicu Valcea) — CCA, Romulus Chihaia (Bucuresti) — LPF

 Sursa foto: gsp