LIGA I: CS UNIVERSITATEA CRAIOVA a remizat cu FC STEAUA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA si FC STEAUA au terminat la egalitate, 0-0, duminica, pe stadionul Extensiv, intr-un meci din etapa a 19-a a LIGII I.

FC STEAUA a acuzat neacordarea a doua penalty-uri, unul in minutul 43, la un duel intre Varela si Brandan, si al doilea in prelungiri, la un duel intre Tucudean si Kay.

Citeste si: STEAUA este buna de plata: Echipa din Ghencea, DATOARE la un alt club din Liga I

Campioana, care a avut avantaj numeric din minutul 50, cand a fost eliminat ex-stelistul Brandan, a mai avut ocazii de gol prin Popa (‘30) si Rusescu (‘71).

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA a ajuns la 13 partide consecutive fara infrangere in campionat. Echipa antrenata de Sorin Cartu si Emil Sandoi este pe primul loc in topul invincibilitatii in cei 67 de ani de existenta a echipei craiovene, dupa egalul cu FC STEAUA.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI a primit o veste proasta de la UEFA

Echipe:

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Balgradean – Achim, Acka, Frasinescu, Vatajelu – Tirnacop, Madson, Brandan, Briceag (Herghelegiu ‘72) – Bawab (Kay ‘84), N. Rocha (Mateiu ‘68)

FC STEAUA: Cojocaru – Rapa, Papp, Varela, Guilherme – Prepelita (cpt.), Bourceanu (Tucudean ‘64) – Popa, Stanciu (Iancu ‘75), Chipciu – Rusescu (Tamas ‘80).

Sursa foto: ziare.com