Liga I, cu douazeci de echipe? Declaratie enigmatica a unui oficial rapidist

Decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Laussane in cazul echipei Rapid Bucuresti a declansat o veritabila nebunie in randul conducatorilor din fotbalul autohton. In plus, gestul suporterilor giulesteni de a intra in greva foamei a adaugat un pic de dramatism situatiei si asa agitata.

Mai in gluma, mai in serios, Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat, in aceasta seara, ca este posibil sa avem un campionat cu douazeci de echipe, si nu de la anul, ci chiar din acest sezon. La un moment dat, aceasta idee putea parea o utopie, insa la cate s-au intamplat in aceste ultime saptamani acum ar putea fi o decizie normala.

“Liga s-ar putea reuni de urgenta si ar putea propune Comitetului Executiv sa introduca Rapid si poli Iasi in Liga I, sa avem 20 de echipe. Eu am lansat ideea si acum o luna. In acest fel toata lumea ar fi multumita””, a declarat Mircea Sandu la postul de televiziune Digi Sport.

In plus, Grigore Sichitiu, presedintele Rapidului, a facut o declaratie misterioasa: “S-ar putea sa revenim in Liga I! O sa vedeti o mare surpriza saptamana viitoare”, conform gsp.ro.

Sursa foto: realitatea.net