LIGA I. DINAMO – ASTRA, SCOR 0-1. Giurgiuvenii raman liderii Ligii Intai la sfarsitul turului

DINAMO BUCURESTI a pierdut pe Arena Nationala meciul cu ASTRA GIURGIU, scor 0-1, in ultima etapa a turului de campionat, dupa golul lui TEIXEIRA din finalul partidei, relateaza Gsp.

Meciul a inceput cu un spectacol realizat de fanii dinamovisti, acestia comemorand 15 ani de la disparitia lui CATALIN HALDAN.

GERALDO a inscris in prima repriza, insa golul sau a fost anulat pentru un ofsaid. Si GNOHERE a avut o ocazie mare pe finalul primei reprize, insa sutul sau l-a lovit pe SILVIU LUNG JR. si portarul Astrei a indepartat pericolul.

Golul a cazut cand se parea ca partida se indreapta catre un rezultat alb. In minutul 83, Teixeira a prins un sut pe jos de la 20 de metri si balonul a trecut pe sub CERNIAUSKAS.

Astfel, Astra lui MARIUS SUMUDICA a invins Dinamo cu MIRCEA REDNIC pe banca. Cei doi antrenori se mai intilnasera pana acum de patru ori si de fiecare data castig de cauza a avut tehnicianul giurgiuvenilor.

Astra ramane lider dupa acest tur de campionat, cu 27 de puncte, in timp ce Dinamo este a cincea in Liga 1, cu 21 de puncte.

Sursa foto: gsp