LIGA I: Dinamo – CFR Cluj, scor 0-2 / Prima infrangere pentru dinamovisti din acest sezon

Dinamo Bucuresti a suferit prima infrangere in acest sezon, 0-2 cu CFR Cluj, luni seara, pe teren propriu, in ultima partida a etapei a 10-a a Ligii I de fotbal.

Dinamo era singura echipa neinvinsa din Liga I in cele noua etape desfasurate pana acum, la care se adauga victoria din Cupa Ligii.

Atacantul spaniol Cristian Lopez a deschis scorul (41 — penalty), dupa ce Patrice Feussi l-a faultat in careu Adrian Paun, fundasul camerunez fiind eliminat pentru al doilea cartonas galben.

Dinamo a ramas fara antrenor, Mircea Rednic fiind trimis in tribuna chiar inaintea debutului reprizei secunde. Echipa din Soseaua Stefan cel Mare a ramas in noua jucatori, Steliano Filip primind si el al doilea cartonas galben, pentru fault la Antonio Jakolis (54).

CITESTE SI: LIGA I: FC Viitorul – FC Voluntari, scor 3-0

Claudiu Voiculet a marcat un gol splendid (77), cu un sut de la circa 25 de metri, fara replica pentru portarul Vytautas Cerniauskas, transand soarta partidei.

Dinamo a terminat meciul in opt jucatori, dupa ce Cosmin Matei a fost eliminat in minutul 87.

”Cainii” au au mai castigat acasa cu CFR Cluj din 2009. CFR a reusit prima sa victorie in deplasare in acest campionat.

Meciul din Soseaua Stefan cel Mare a fost precedat de un moment de reculegere in memoria fostului fotbalist bacauan Florin Ganea, decedat saptamana trecuta.

FC Dinamo Bucuresti — CFR 1907 Cluj-Napoca 0-2 (0-1), Stadion “Dinamo” — Bucuresti 
Au marcat: Cristian Lopez (41 — penalty), Claudiu Voiculet (77). 
Cartonas rosu: Patrice Feussi (Dinamo, 39), Steliano Filip (Dinamo, 54), Cosmin Matei (Dinamo, 87). 
Arbitru: Radu Petrescu; arbitri asistenti: Adrian Radu Ghinguleac, Mircea Orbulet (toti din Bucuresti); arbitru de rezerva: Denis Haidiner (Hunedoara) 
Observatori: Dan Victor Berbecaru (Ramnicu Valcea) — CCA, Octavian Goga (Brasov) — LPF

 Sursa foto libertatea