LIGA I: DINAMO – STEAUA 1-1 (0-1) / REGHECAMPF, nervos pe brigada de arbitri ,dar si pe doi dintre fotbalistii campioanei

Marele derby dintre DINAMO BUCURESTI si STEAUA, in prima etapa din play-off-ul sezonului 2015/2016 s-a incheiat cu scorul de 1-1 (0-1). Steaua a marcat primul gol in minutul 10, Hamroun a scapat singur cu Cerniauskas, iar Dinamo a egalat in minutul 81 prin Eric Bocfalvi.

Steaua a inceput perfect meciul cu Dinamo din deplasare, marcand in chiar la inceputul primei reprize. Hamroun a primit o pasa perfecta de la Nicusor Stanciu, usor lateral stanga, a intrat imeptuos in careu si a sutat fara sperante la coltul lung pentru Cerniauskas.

O repriza care a continuat in verva, cu ocazii de ambele parti. Nita a trebuit sa intervina in 2-3 randuri cu parade bune, pentru a pastra poarta fara pata.

De partea cealalta, Chipciu a tras in bara inainte de prima jumatate de ora.

Marica avea sa se accidenteze serios in minutul 36, dupa ce a sutat intr-o minge in plin careu. A cerut imediat schimbarea, a intrat Muniru, care la prima atingere a trimis un sut bomba de la peste 30 de metri, balonul fiind greu respins de portarul lituanian.

S-a intrat la pauza cu 1-0 pentru Steaua.

Partea secunda a fost una si mai nebuna, cu Dinamo insistand tot mai mult sa egaleze. Bicfalvi a lovit bara cu un sut naprasnic in minutul 63, pentru ca fostul stelist sa marcheze pana la urma, pe final, in minutul 81.

El a marcat cu capul dupa o centrare perfecta primita de la Rotariu.

Finalul a fost unul incins, cu doua eliminari, pentru Hamroun si Filip, dupa un conflict dur intre cei doi.

Laurentiu Reghecampf a fost extrem de nervos pe brigada de arbitri ,dar si pe doi dintre fotbalistii campioanei.

“Trebuia sa castigam meciul de astazi. Am avut multe ocazii. Nu pot sa inteleg ce a vrut sa faca Hategan la faza cu cartonasul rosu la Hamroun!

A fost ceva ciudat! Daca tu nu poti sa trimiti afara un jucator care ia rosu nu ai ce cauta la Euro! Acolo l-a trimis pe Filip afara, jucatorul n-a vrut sa iasa de pe teren, s-a intors si au reinceput discutiile, provocand al doilea galben al lui Hamroun!

I-am cerut explicatii lui Hategan, dar el e mult prea inalt, mult prea mare sa vorbeasca cu noi. In prima repriza, arbitrul de margine a dat 3-4 faulturi impotriva noastra.

E un punct castigat pana la urma. Imi pare rau pentru Hamroun si pentru Papp, ei trebuie sa inteleaga ca nu suntem la gradinita. Noi trebuia sa inchidem scorul, dar asta e mergem inainte”, a declarat Reghecampf la Dolcesport.

 

Sursa foto: gsp