LIGA I: Doua remize in prima zi a sezonului 2015/2016

LIGA I la fotbal a debutat vineri, 10 iulie, cu doua meciuri, intre FC VOLUNTARI si CSMS IASI si ASTRA GIURGIU cu CONCORDIA CHIAJNA. Ambele partide s-au terminat cu scor egal.

Aflata in premiera pe prima scena fotbalistica din Romania, FC VOLUNTARI a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul jucat cu CSMS IASI pe stadionul DINAMO, arena care va gazdui meciurile de acasa ale ilfovenilor. Scorul a fost deschis de un fost dinamovist, STEFAN GRIGORIE, care i-a pus pe moldoveni in avantaj cu o executie fabuloasa. Dar in min 30, stelistul exilat la Voluntari, PAUL PIRVULESCU, a egalat situatia pe tabela de scor dintr-un penalty. Mai mult, ilfovenii condusi pe banca tehnica de Bogdan Vintila au evoluat timp de o jumatate de ora in avantaj numeric, dupa eliminarea lui Madalin CIUCA. Dar nu au putut profita de acest lucru, iar tabela de marcaj a ramas neschimbata pana la sfarsitul meciului. 

CITESTE SI: VESTE EXCELENTA pentru MICROBISTII DIN ROMANIA

Supriza serii vine de la Giurgiu, unde ASTRA, una dintre favoritele tale, a reusit doar un modest 2-2 cu CONCORDIA CHIAJNA. PURECE a deschis scorul pentru oaspeti, in min 45, dar Constantin BUDESCU a egalat pentru astrali in prelungirile primei reprize printr-o executie de exceptie din lovitura libera. Apoi inceputul celei de-a doua reprize a fost la fel de spectaculos. In min 48 fundasul CRISTIAN OROS aducea gazdele in avantaj, dar acelasi jucator isi marca si in proprie poarta in min 55. In ciuda ocaziilor avute pana la sfarsitul partide, cele doua echipe nu au mai reusit sa modifice scorul, iar partida s-a terminat 2-2, un pas gresit facut inca din start de Astra, una dintre favoritele la titlu. 

Meciurile care vor avea loc in aceasta etapa si restul PROGRAMULUI LIGII INTAI pot fi consultate AICI.

*Sursa foto: digisport.ro