LIGA I: FC BRASOV-PETROLUL 0-1 (0-1) / Ploiestenii castiga, dar pot pierde cu 3-0 la masa verde

PETROLUL PLOIESTI a castigat ultima partida a zilei de duminica din LIGA I, 1-0 cu FC Brasov, dar risca sa piarda la masa verde partida din cauza regulamentului care lasa loc de interpretari.

PETROLUL PLOIESTI s-a impus, 1-0, in fata celor de la FC BRASOV, in deplasare, reusita prahivenilor venind la capatul unui contraatac extrem de rapid, portughezul Teixeira facand o cursa superba de 50 de metri pentru a marca la capatul ei un gol magnific.

Citeste si: DUSAN UHRIN, antrenorul celor de la VIKTORIA PLZEN, sceptic inaintea duelului cu PETROLUL PLOIESTI 

Adi Mutu a avut, inainte de gol, doua mari ocazii, Iacob scotand in prima faza o lovitura libera foarte bine executata, apoi fostul dinamovist sutand doar putin alaturi. Acelasi Mutu a ratat in minutul 85 un penalti, Iacob ghicind foarte bine coltul unde decarul ploiestean a tras.

Citeste si: FLAMURTARI-PETROLUL 1-3 (1-1) / Ploiestenii se califica fara emotii in turul trei preliminar al EUROPA LEAGUE 

Ploiestenii au riscat in aceasta seara si l-au titularizat pe brazilianul Pecanha, dar portarul se afla in aceeasi situatie a cartonaselor cu stelistul Sanmartean, fotbalist pe care Steaua nu s-a bazat ieri pentru ca s-a temut sa nu piarda cu Rapid la “masa verde”.  Suspendat doua jocuri pentru eliminarea din finala Cupei, Sanmartean a “stat” in Supercupa si in Cupa Ligii, dar in regulamentul disciplinar competitia care a debutat inaintea acestui sezon nu figureaza pe lista intrecerilor oficiale. Sefii Stelei au tinut cont si au considerat ca mijlocasul se afla in stare de suspendare cu Rapid. Oficialii Brasovului s-au sesizat si au facut o contestatie la pauza in privinta dreptului de joc al lui Pecanha.